LED strip warm wit - 2700K - 3 meter - 180 leds

19.95
10203
 

LED strips Warm wit 2700K - 3 meter - 180 leds

LED strips warm wit van 3 meter lengte. De leds op de ledstrip zijn van het type 3528 en geven zo'n 6 lumen per led. Dit maakt dat deze ledstrip een totale lichtopbrengtst welke ongeveer gelijk staat aan dat van een 35Watt gloeilamp (per meter). De leds zijn verwerkt op een witte printplaat. De ledstrip is 8mm breed en 2,4mm hoog.

De led strip wordt aangesloten op 12Volt. Voor gebruik in huis heb je dus ook een led strip adapter nodig. De ledstrip kan ook direct op een accu aangesloten worden, hiervoor is geen stabilisator nodig.

Om de 5cm kan de led strip op maat gemaat worden en past in elk led profiel in ons assortiment.


Ideaal te gebruiken voor

  • Woonkamer / keuken
  • Algemene verlichting
  • Sfeerverlichting

 

De beste eigenschappen

  • 2700K lichtkleur = gelijk aan die van een gloeilamp
  • Plakstrip over gehele lengte
  • Plug & play aansluiten met DC stekker
  • Op maat te leverbaar
  • dimbaar

 

Dit product bestaat uit

  • 3 meter led strip met 2700K lichtkleur en 180 leds

 

Voor meer informatie zie tabblad "Kenmerken / Levertijd". Heeft u vragen over dit product? via "Stel een (product) vraag".

 

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8Watt per meter
Aantal LEDs:
60 leds/m
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
3 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Zeer professioneel en super vriendelijk bedrijf. Heb je een vraag, wordt deze correct behandeld. Het is best spannend om zelf alle maten te meten en de juiste producten samen te voegen. Deze mensen voelen dat haarfijn aan en kunnen je op een vriendelijke manier geruststellen. Fantastisch!!!!! Wij zijn zeer tevreden en ben blij dat ik m'n verlichting bij jullie heb besteld! TOP!
Prima product. Vond persoonlijk dat het licht wel heel veel was, gelukkig kan ik dit aanpassen met de dimmer. Maar goed te gebruiken als leeslicht ook, dat is meteen een extra voordeel.
Meerdere strips gebruikt om te verwerken in wandmeubel met TV en dressoir. De randen mooi uitgelicht waardoor er extra diepte ontstaat.
Snelle levering en door grootte van de bestelling, totaal geen verzendkosten. Een toevoeging voor de webshop zou zijn om een afleverdatum te kunnen kiezen omdat ik niet altijd aanwezig ben en de buren niet tot last wil zijn.
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing