Digitale tijdschakelaar - 220Volt

29.95
40543
 

 

Schakel led voedingen en of andere 230V led verlichting op tijd wanneer dat nodig is met deze digitagle tijdschakelaar. Eenvoudig in te stellen en met een schakelvermogen van 8Ampere is het de zware jongen onder de tijd schakelaars. Kan als inbouw schakelaar worden gebruikt door een gat te zagen van 60mm. Of als opbouw in combinatie met de inbouwdoos met afdekraam. De schakelaar kan gebruikt worden met meerdere schakelaars of dimmers achter elkaar of in combinatie.

De tijdschakelaar heeft 17 schakeltijden en kunnen worden ingezet per dag of per week. De tijdschakelaar heeft een backupbatterij bij spanningsverlies. De batterij zorgt ervoor dat de tijden opgeslagen blijven tot 60 dagen lang. 

De bevestiging van de tijdschakelaar is door middel van 4 schroeven (niet meegeleverd) en wordt aangesloten met AMP stekkers of kabelschoenen.

Let op: Deze 230V tijdschakelaar heeft open contacten en kunnen per ongeluk aangeraak worden. Werk alleen aan de tijdschakelaar met de spanning uitgeschakeld. Laat de tijdschakelaar installeren door een vakkundig persoon.

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Aansluitspanning schakelaar:
230V
Maximaal vermogen:
1840Watt
Schakeltijden bereik schakelaar:
17 tijden aan/uit (dag/week)
Backup geheugen schakelaar:
60 dagen backup batterij
Afmetingen:
72 x 72 x 35mm

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing