Type A - HELDER schuif diffuser (smal) - 2 meter

6.00
16311
 

Directe verlichting HELDER (schuif afdekking)

Smalle uitvoering (10mm)

Lengte: 2 meter

 

Met de heldere afdekking van je led profiel krijg je directe verlichting van je ledstrips. Deze afdekking kies je wanneer je alleen de ledstrip wil beschermen tegen aanraken, vuil en om je ledstrip te beveiligen tegen stoten. 

 

Lichtdoorlating - 98% 

 

Kenmerken led profiel

Afwerking diffuser:
Helder (niet diffuus)
Lengte:
  • 2 meter
Soort diffuser:
Schuif
Soort led profiel:
  • Slim8
  • Back10
We zijn erg tevreden over de service en producten. Er werd goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen binnen het budget. Onze badkamer voorzien van profiel met heldere diffuser. Voor ons was de heldere variant de juiste keuze omdat zoveel mogelijk licht gebruikt werd. We hebben toch al gekozen voor een warm witte strip voor zacht lichten de de Tprofiel geeft echt een heel mooi effect met licht naar beiden kanten.
We hebbeen fijne zaken gedaan en bevelen het aan iedereen aan. Onze badkamer is erg mooi geworden!
Erg tevreden. Zeer vriendelijk geholpen, goede service en de profielen en diffusers zijn mooi op tijd en stevig verpakt aangekomen.
De informatie op de webshop heeft me voldoende geholpen om de keuze te maken voor het heldere profiel. De Tprofielen schijnen sowieso niet direct in het zicht waardoor het voor mij een juiste keuze was om de heldere diffuser te gebruiken. Hiermee is de strip toch meer beschermd en kan deze stof afgenomen worden zonder dat ik bang hoef te zijn dat de ledjes stuk gaan.
Schrijf een beoordeling

De afdekkap voor ledprofiel wordt ook wel een diffuser genoemd. Door de verschillende soorten lichttransmissie kan je zelf bepalen welk soort licht er van je ledstrip komt. Lees meer over diffusers en afdekkappen en de mogelijkheden hiervan.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing