Filter ledstrips Filter ledstrips

LED strips helder wit

Ledstrip helder wit 4000K is ideaal als werkverlichting zoals in kantoren, magazijn of voor een ruimtelijke sfeer in keuken, badkamer of in moderne interieurs. 

  • Heldere lichtkleur zonder nare blauwe gloed
  • Verkrijgbaar in waterdicht
  • Eenvoudige montage met de 3M plaklaag
  • Multi inzetbaar zowel zakelijk als huiselijke gebruik

Bekijk ons assortiment helder wit led strip. Heeft u vragen horen we ze graag.

LEDstrip helder wit

Ledstrip helder wit, ook bekend als neutraal wit ledstrips geven een wit licht van 4000K. Vanwege deze lichtkleur wordt de strip graag gebruikt als werkverlichting in bijvoorbeeld werkplaats, kantoren, magazijn. Voor in huiselijke sfeer is dit ideaal om een heldere ruimte te creëeren zoals in keuken, badkamer, welkomsthal en modern interieur. 

Hoofdverlichting en sfeerverlichting

Onze Helder witte ledstrips kunnen worden geleverd in verschillende aantallen leds per meter. Van 30 leds per meter tot 120 leds per meter. De 30 leds variant geeft voldoende licht voor goede sfeerverlichting. Alle ledstrips met 120 leds per meter of meer zijn high power. Dit betekend dat ze zeer veel licht geven en adviseren we om een dimmer te gebruiken. In combinatie met een dimmer kunnen high power led strips ook goed gebruiken als sfeer en accentverlichting. Vooral in kleinere lengtes en subtiel uit het zicht aangebracht in koven of achter meubilair komt de ledstrip warm wit goed tot zijn recht.

Bij gebruik van 120 leds per meter of meer adviseren we om deze te gebruiken met een led profiel.

Zijn de warm witte ledstrips dimbaar?

Al onze ledstrips zijn dimbaar. Hiervoor gebruiken we zogenaamde ledstrip dimmers. En dit kan op verschillende manieren. Klik op de volgende link voor meer informatie over ledstrip dimmers.

Hoge kwaliteit

Op onze ledstrips zit een minimale garantie van 2 jaar. Mocht er iets gebeuren met de helder wit ledstrips in deze tijd heb je altijd garantie.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing