BLOG CATEGORIEEN BLOG CATEGORIEEN

Meld je aan Meld je aan

Hoe doe je dat?

De meeste ledprofielen zijn waterdicht af te werken. Hoe gaat dat precies in zijn werk en wat heb je hier voor nodig? Lees in deze handleiding met afbeeldingen hoe dat precies moet stap voor stap (9 stappen).

De afdekkap voor ledprofiel wordt ook wel een diffuser genoemd. Door de verschillende soorten lichttransmissie kan je zelf bepalen welk soort licht er van je ledstrip komt. Lees meer over diffusers en afdekkappen en de mogelijkheden hiervan.

Je kan onze led strips eenvoudig aansluiten op een accu. Je kan ze ook aansluiten op elke soort accu bijvoorbeeld in de auto, caravan, camper en natuurlijk in een boot. Dit is mogelijk met al onze led strips zowel monokleur als multikleur.

Wist je dat je ook mono kleur led strips kan dimmen met een normale muurdimmer? Je gebruikt dan je normale dimmer in je muur en je dimt traploos je led strips

Televisie kijken doen we in Nederland graag en vaak. Met de komst van digitale TV en de mogelijkheid tot het online streamen en terugkijken van programma’s, worden we op onze wenken bediend. Er gaat niets boven het kijken van films of favoriete series vanaf een groot scherm.
Met LED achtergrondverlichting voor uw TV of flatscreen doet u daar nog een schepje bovenop: uw kijkbeleving wordt intenser en levendiger, en de beeldkwaliteit wordt sterk verbeterd.

Nieuwsgierig geworden hoe u dat zelf kunt realiseren met uw televisie? Hieronder leest u hoe u in een paar verrassend eenvoudige stappen uw TV of flatscreen verandert tot een eyecatcher voor instant kijkplezier!

Waterdicht maken van led profiel kan vrij eenvoudig. Mits je hiervoor de juiste materialen hebt. Om ledstrip in te gieten hebben we speciale sets met harsen. De hars maakt het profiel en de ledstrip die er binnen in zit 100% waterdicht. Maar dat niet alleem, je ledstrip wordt bijna onverwoestbaar.

 

Voor de meeste LED strips is een 12V of 24V LED voeding of adapter nodig? Maar welke, en wat betekent 12W, 24Wof 36W? En wat betekent 12Volt of 24Volt. Lees hier hoe je de juiste led adapter voeding kiest voor je led strips.

Onze led profielen komen in veel soorten en maten. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, verschillende soorten diffusers, einddoppen en montage mogelijkheden. In ons blog leggen we uit wat er zoal nodig is om een perfect led profielen samen te stellen. Dit doen we in 5 stappen.

  1. Toepassing (opbouw, inbouw, hoek, enz.)
  2. Lengte en kleur
  3. Diffuser / afdekkap
  4. Accessoires

 

 

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing