Kijk ervaring ten top: LED verlichting voor uw TV!


Ledstrip achter TV sets

TV- verlichting, een lust voor het oog

Om 100% te ontspannen tijdens het kijken van een programma op uw TV of flatscreen, biedt LED TV verlichting uitkomst. U creëert hiermee meer contrast waardoor het aangenamer wordt om TV te kijken. Tegelijkertijd wordt de beeldbeleving sterker omdat de kleuren intenser worden ervaren en er meer diepte ontstaat.

Een zeker geen kleine bijkomstigheid is dat uw ogen minder snel vermoeid zullen raken waardoor u langer kunt genieten en ontspannen tijdens het televisie kijken. De aanschaf van een dure “ambilight” of LCD TV is dus helemaal niet nodig. Blaas je oude TV nieuw leven in door slechts aan de achterkant een TV LED strip te bevestigen.

Hoe maakt u LED verlichting achter uw TV?

De TV led strip sets in ons assortiment zijn te gebruiken voor elk formaat TV door te kiezen uit een set van 1- tot 5-meter lengte. De led strip kunt u eigenhandig precies op maat maken. Met de zelfklevende achterkant plakt u de strip achter het TV scherm. De set komt met 2 hoek-connectoren zodat u een u-vorm kunt maken langs 3 zijden van de televisie. Wenst u de strip helemaal rondom, bestel dan eenvoudig een extra hoekconnector erbij.

Met de afstandsbediening kunt u kiezen voor één specifieke kleur of een compleet kleurenprogramma. De lichtsterkte heeft u ook zelf in de hand door het licht te dimmen of te versterken naar uw behoefte. U heeft tevens de keuze of u de kleuren geleidelijk of snel laat verspringen.

Met deze complete LED verlichting set achter uw TV, geniet u volop van comfort en creëert u exact de sfeer waar u zich prettig bij voelt! TV kijken nieuwe stijl noemen we dat.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Reageer
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing