Filter ledstrips Filter ledstrips

Led strip koud wit

Haal het heldere daglicht naar binnen met de led strips koud wit van 6000K.

  • Frisse heldere lichtkleur
  • Vergroot werkvermogen en alertheid
  • Dimbaar tot gewenste lichtsterkte
  • Leg de nadruk op jouw etalage, interieur of reclamebord

Bekijk ons assortiment koud wit led strip. Heeft u vragen horen we ze graag.

Wat is het effect van daglicht wit?

De led strips koud wit hebben een lichtkleur die het meest overeenkomt met daglicht op een heldere zonnige dag. Helder, puur wit licht met een zuivere kleurweergave. Als sfeerlicht minder bekend maar des te vaker gebruikt om grote ruimtes te verlichten zoals winkels en kantoren, of om etalages uit te lichten. Het koud wit licht heeft een positieve werking op ons werkvermogen en alertheid. Niet voor niks wordt al ruimschoots gebruik gemaakt van ledstrips in werkruimtes om productiviteit en werksfeer te vergroten.

Optionele dimmer voor koud wit ledstrips

Stel zelf de lichtintensiteit van je koud wit ledstrip in met één van onze 12Volt dimmers en afstandsbedieningen zoals snoerdimmer, muurdimmer of dimmer met afstandsbediening. Naar gelang de wens heeft elke dimmer en controller zijn eigen opties en programma's, van eenvoudig traploos dimmen tot de meer uitgebreide variant waarmee je het licht ook kan laten flitsen of overvloeien.

Zuinige koud wit ledstrips

De led strips koud wit zijn verkrijgbaar in 60leds per meter of voor wie een extra hoeveelheid licht wilt, ook in 120 leds per meter. Extra hoeveelheid licht, maar dankzij de energiezuinige 3528 LEDs nog altijd zeer laag in stroomverbruik.
Beide varianten zijn los te bestellen, zodat het je de mogelijkheid heeft om naar wens zelf optie producten toe te voegen en zelf een koud wit ledstrip pakket samen te stellen. Wil je meer gemak, dan kun je de koud wit strips ook bestellen in plug&play complete sets. Eenvoudig de stekkers met elkaar verbinden en aansluiten op het elektriciteitsnet.


Tip: een koud wit ledstrip zorgt voor hogere productiviteit, dus ideaal voor kantoor en werkplaats.

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing