wLightbox Bluetooth Dimmer & RGB controller

54.95
40220
 

Een multifuntionele wLightBox bluetooth dimmer. Je kan deze controller / dimmer gebruiken voor RGB, dual color led strips en enkele kleur led strips (ook 12Volt lampen kunnen bediend worden). En dit allemaal met je smartphone of tablet op Android of Apple IOS. Het biedenen van je led strip of lamp gaat eenvoudig. Wanneer je de app opent zie je gelijk welke led strip of lamp in het bereik zit (tot 20 meter) daarna stel je de kleur in, kan je dimmen of aan het uit zetten. Allemaal met een touch op de smartphone. Uiteraard kan je alle led strips en lampen een eigen naam geven en is de verbinding tussen je smartphone / tablet beveiligd.

 

Hoge kwaliteit

De Bluetooth dimmer is gemaakt in Europa en is verder doorontwikkeld dan de bluetooth controllers uit het verre oosten. Hogere kwaliteit, meer opties en meer mogelijkheden. Door zijn compacte formaat van 37x37x15mm kan de module ook op plaatsen gebruikt worden waar weinig ruimte is. 

 

Bluetooth versie 4.0

Om gebruik te kunnen maken van de Bluetooth controller / dimmer heb je Bluetooth 4.0 nodig. Alle telefoons van Apple kunnen dit en bij Android is dit vanaf versie 4.3 of hoger. De gebruikte app vindt je in de appstore - Blebox - Installeer de app en krijg een idee van de mogelijkheden.

 

Let op: Zie je geen controllers of dimmers in de app zet dan je bluetooth aan!

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Bediening:
Bluetooth
Soort dimmer:
Bluetooth bediening
Aansluitspanning:
12V
Maximaal vermogen bij 12V:
96Watt
Maximaal vermogen bij 24V:
Niet geschikt voor 24Volt
Aantal dimstanden:
Traploos
Afmetingen:
37 x 37 x 15mm

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

IR, RF, WIFI, BT en AB - maar er is ook handbediening. Het zijn de manieren om de lichtkleur in te stellen of je ledstrip te kunnen dimmen. Het zijn verschillende systemen die met de hand, afstandsbediening of met je smartphone kan bedienen. Elk met verschillende voor- en nadelen. We leggen deze manieren graag aan je uit zodat je de juiste keuze afstandsbediening kunt maken!

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing