Opmerking Minimale hoeveelheid voor "Led strip profiel - GROUND12 - extra zwaar - 2 meter (waterdicht) incl. afdekking" is 2

Led strip profiel - GROUND12 - extra zwaar - 2 meter (waterdicht) incl. afdekking

69.95
15502
 

Minimale hoeveelheid voor "Led strip profiel - GROUND12 - extra zwaar - 2 meter (waterdicht) incl. afdekking" is 2.

Bestel gelijk mee:

  • Totaal kosten 139.90
+ verlanglijst + vergelijking
Led profiel HD (extra zwaar) voor gebruik in vloeren.

Kenmerken led profiel

Lengte:
  • 2 meter
Soort led profiel:
  • Floor12
Toepassing led profiel:
  • Grond profiel
  • Vloer profiel
  • Straat profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 10,5mm
Waterdicht:
Waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
26 x 26mm
Heel tevreden over de levering van deze profielen en het meedenken naar een passende oplossing voor onze vraag om in de tuin langs het voetpad verlichitng aan te brengen. Heel helder, eerlijke en duidelijke informatie.
Prachtige profielen, inderdaad zo praktisch en degelijk zoals gesteld wordt op de shop. Blijkbaar helaas veel vraag naar, dat we er iets langer hebben moeten wachten. Helaas, kan gebeuren. naar verluid zijn ze druk hun assortiment uit te breiden, dus ik hou het in de gaten voor komende waterdicht ledstrips. Genoeg projecten in en om het huis, en kom zeker hier terug.
Al meermalen ledprofielen voor binnen besteld naar tevredenheid en dus was het logisch dat voor het buitenproject we ook weer hier zouden bestellen.
Goed en duidelijk advies via de webshop maar ook per email.
De profielen zijn inderdaad van een hoge kwaliteit, erg robuust. Mooie afwerking met de diffuser en een neutraal wit ledstrip.
Zeker aan te bevelen!
Schrijf een beoordeling

De meeste ledprofielen zijn waterdicht af te werken. Hoe gaat dat precies in zijn werk en wat heb je hier voor nodig? Lees in deze handleiding met afbeeldingen hoe dat precies moet stap voor stap (9 stappen).

Onze led profielen komen in veel soorten en maten. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, verschillende soorten diffusers, einddoppen en montage mogelijkheden. In ons blog leggen we uit wat er zoal nodig is om een perfect led profielen samen te stellen. Dit doen we in 5 stappen.

  1. Toepassing (opbouw, inbouw, hoek, enz.)
  2. Lengte en kleur
  3. Diffuser / afdekkap
  4. Accessoires

 

 

 

Onderstaand vindt u bijbehorende accessoires

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing