Filter ledstrips Filter ledstrips

Aanbieding Aanbieding

LED PROFIEL

Ontdek wat een led profiel voor verschil kan maken in jouw interieur

  • Bescherming van led strip
  • Mooi diffuus licht door afdekkap diffuser
  • Veiliger en zacht voor de ogen
  • Goede koeling - lange en stabiele levensduur led strips

TIP! Alle passende accessoires voor de led profielen vind je op de led profiel pagina, eenvoudig bijbestellen zonder te zoeken!

Standaard hebben we 1 en 2 meter led profiel in onze webshop. Een groot aantal led profielen zijn leverbaar tot een lengte van 3 meter. Deze kunnen gewoon thuis bezorgd worden! Neem voor meer informatie contact op.

 


Tip: lees in ons led profiel informatie pagina hoe je een compleet led profiel pakket kunt samenstellen

 

Extra informatie

Waarom gebruik je een aluminium led profiel?

Ledstrip profiel heeft meerdere voordelen.

- De led strip is niet meer direct zichtbaar
- Je kijkt niet meer in de leds.
- De led strip gaat langer mee door koeling van het profiel

Bij het aanbrengen van led stips op een ondergrond anders dan een metaal zal de warmte isoleren. Aluminium profiel kan de levensduur van led strips verlengen tot wel 3x zo lang. Op deze manier kun je zo lang mogelijk van je led strip en led profiel genieten.

De ledstrip aluminium profielen kan je naast elkaar monteren om een langere lengte te krijgen. Ook kunnen ze eenvoudig met een (ijzer) zaagje op maat gemaakt worden om de lengte te krijgen die nodig is. Optioneel zijn er beugels, hoek stukken, en einddoppen zodat je de profielen eenvoudig kan monteren en afwerken.

Diffuus licht en veilig aan de ogen

Wil je een led profiel puur gebruiken om de ledstrips te koelen dan volstaat de koel rails. Voor alle andere andere led profielen zijn afdekkappen verkrijgbaar. Deze zijn opaal (melkglas), satijn (frosted) en (glas) heldere covers.
Zoals je wellicht weet geeft een led vrij "scherp" licht waardoor het onprettig is aan de ogen. Daarom hebben we verschillende soorten afdekkingen en diffusers. Af afdekkingen maken het licht diffuus. Het diffuse licht is beter en zacht voor de ogen en je ziet geen led puntjes meer.

De led diffusers kunnen direct op dezelfde pagina bij led profielen besteld worden.

Waar gebruik je LED strip profiel?

LED profiel is vrijwel overal inzetbaar. We hebben een breed gamma soorten en maten. De meeste led profielen zijn zowel binnen en buiten te gebruiken. Ons meest populaire aluminium profiel is het opbouw profiel.
Wil je het profiel minimaal zien? Gebruik een inbouw profiel voor minimale zichtbaarheid. Led strip profiel wordt gebruikt in de standbouw en interieurbouw. Wil je het profiel in een hoek gebruiken? We hebben meerdere soorten hoek profielen varierent van 30°, 45° tot 60°. Universele profielen kunnen unniverseel gebruikt worden, dat wil zeggen voor zowel inbouw als opbouw.

Breed led profiel gamma

Met ons gevarieerde aanbod aan led profielen kunt u alle kanten op in uw interieur. In ons assortiment vindt u aluminium led profielen die u kunt gebruiken voor verschillende soorten hoeken in huis; bijvoorbeeld in de keuken, in kasten of verlaagde plafonds, de slaapkamer, het trappenhuis of een koof. De profielen zijn tevens te gebruiken als achtergrondverlichting / back light, voor vloeren of glasplaten, of om in- of op te bouwen op iedere gewenste plek in uw interieur.

Geschikt voor buiten

Led strips in een profiel kan ook buitenshuis uitkomst bieden; denk bijvoorbeeld aan de carport, een tuinhuis, een buitengevel of een terras. Door waterdichte led strips te gebruiken met een profiel stelt u eenvoudig een ‘weather proof' setje samen. De aluminium profielen zorgen gegarandeerd voor duurzaam plezier van uw verlichting.