Filter ledstrips Filter ledstrips

Ontdek wat een led profiel voor verschil kan maken in jouw interieur

  • Bescherming van led strip
  • Mooi diffuus licht door afdekkap diffuser
  • Veiliger en zacht voor de ogen
  • Goede koeling - lange en stabiele levensduur ledstrips

TIP! Alle passende accessoires voor de led profielen vind je op de led profiel pagina, eenvoudig bijbestellen zonder te zoeken!

 

Standaard hebben we 1 en 2 meter ledprofiel in onze webshop. Een groot aantal led profielen zijn leverbaar tot een lengte van 3 meter. Deze kunnen gewoon thuis bezorgd worden! Neem voor meer informatie contact op.

 


Tip: lees in ons ledprofiel informatie pagina hoe je een compleet led profiel pakket kunt samenstellen

 

De mooiste ledprofielen op 1 pagina

We hebben een zeer groot assortiment led profielen. Je vindt ze allemaal op 1 pagina. De accessoires die er bij horen vindt je op de product pagina zelf. Wel zo handig dachten we, dan hoef je er niet naar te zoeken.

 

Waarom gebruik je een aluminium led profiel?

Ledstrip profiel heeft meerdere voordelen.

- De led strip is niet meer direct zichtbaar
- Je kijkt niet meer in de leds.
- De led strip gaat langer mee door koeling van het profiel

Bij het aanbrengen van led stips op een ondergrond anders dan een metaal zal de warmte isoleren. Aluminium profiel kan de levensduur van led strips verlengen tot wel 3x zo lang. Op deze manier kun je zo lang mogelijk van je led strip en led profiel genieten.

De ledstrip aluminium profielen kan je naast elkaar monteren om een langere lengte te krijgen. Ook kunnen ze eenvoudig met een (ijzer) zaagje op maat gemaakt worden om de lengte te krijgen die nodig is. Optioneel zijn er beugels, hoek stukken, en einddoppen zodat je de profielen eenvoudig kan monteren en afwerken.

Diffuus licht en veilig aan de ogen

Wil je een led profiel puur gebruiken om de ledstrips te koelen dan volstaat de eenvoudige flexibele aluminium rails (het is een eenvoudige manier om ledstrip goed te koelen). Voor alle andere andere led profielen zijn afdekkappen verkrijgbaar. Deze zijn opaal (melkglas), satijn (frosted) en (glas) heldere covers.

De afdekkappen ook wel diffuser genaamd laten verschillende hoeveelheden licht door. 

  • Opaal - tot 75%
  • Satijn - tot 90%
  • Helder - tot 98%


Leds geven vrij "scherp" licht, dit maakt dat de schaduw ook scherp is van een led. Een manier om dit te voorkomen is door middel van een diffuser. De diffuser breekt het licht waardoor het licht prettig wordt aan de ogen. Tevens is het prettig aan de ogen. Het diffuse licht is beter en zacht voor de ogen en je ziet geen led puntjes meer.
In de regel geven de Opaal diffusers het meest diffuus licht. 

Waar gebruik je ledstrip profiel?

LED profiel is vrijwel overal inzetbaar. We hebben een breed gamma soorten en maten. De meeste led profielen zijn zowel binnen en buiten te gebruiken. Ons meest populaire aluminium profiel is het opbouw profiel.
Wil je het profiel minimaal zien? Gebruik een inbouw profiel voor minimale zichtbaarheid. Led strip profiel wordt gebruikt in de standbouw en interieurbouw. Wil je het profiel in een hoek gebruiken? We hebben meerdere soorten hoek profielen varierent van 30°, 45° tot 60°. Universele profielen kunnen unniverseel gebruikt worden, dat wil zeggen voor zowel inbouw als opbouw.

Voor elke toepassing het juiste ledprofiel

Met ons gevarieerde aanbod aan led profielen kunt u alle kanten op in uw interieur. In ons assortiment vindt u aluminium led profielen die u kunt gebruiken voor verschillende soorten hoeken in huis; bijvoorbeeld in de keuken, in kasten of verlaagde plafonds, de slaapkamer, het trappenhuis of een koof. De profielen zijn tevens te gebruiken als achtergrondverlichting / back light, voor vloeren of glasplaten, of om in- of op te bouwen op iedere gewenste plek in uw interieur.

Geschikt voor binnen en buiten

Ledstrips in een profiel kan ook buitenshuis uitkomst bieden; denk bijvoorbeeld aan de carport, een tuinhuis, een buitengevel of een terras. Door waterdichte led strips te gebruiken met een profiel stelt u eenvoudig een ‘weather proof' setje samen. De aluminium profielen zorgen gegarandeerd voor duurzaam plezier van uw verlichting.
 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing