Led strips aansluiten op accu


LED strips aansluiten op accu

Wist je dat al onze led strips aangesloten kunnen worden op een accu? Onze led strips en led modules kunnen rechtstreeks op verschillende soorten accu's worden aangesloten. Dit kan zowel in de auto, caravan of camper en ook op de boot. Ook op de accu van een vrachtauto (truck) kunnen direct led strips op aangesloten worden. 

 

Je hebt nog geen accu:

Heb je nog geen accu, dan kunnen we je hier mee helpen. We hebben verschillende soorten accu's in het assortiment waar mee onze led strip probleemloos werken. We hebben ze in verschillende capaciteiten, dus heb je lang of kort stroom nodig. Wij hebben de accu. Bekijk hier onze led strip batterijen en accu's

 

LED strips aansluiten op een auto, caravan of camper accu.

Je bent dus reeds in het bezit van een accu. En je vraagt je af of je onze led strips direct op de accu aangesloten kunnen worden? Ja, dat kan. En daar is geen zogenaamde stabilisator voor nodig. Je sluit de led strip aan op de min en plus pool van de accu en de led strip licht op. Wil je de led strip dimmen? Dan plaats je een dimmer tussen de accu en de led strip. Alle 12V en/of 24V led strip dimmers zijn geschikt om met een accu te gebruiken. Zo eenvoudig is dat.

 

Moet daar geen "stabilisator" tussen? 

Nee, dat is niet nodig. De zogenaamde stabilisator vlakt een hogere spanning af dan 12Volt. Onze led strips hebben echter al een component die deze spanning afvlakt en stabiliseerd naar een bruikbare spanning die voor de leds nodig zijn. It is ook het geval als het systeem een hogere spanning heeft, bijvoorbeels als de accu's worden bijgeladen.

 

Ook voor 24Volt

Je gebruikt 12V ledstrips voor een 12V accu, zoals deze worden gebruikt in auto's en de caravan. Je gebruikt 24V led strips voor gebruik van 24V accu systemen. Deze worden bijvoorbeeld in vrachtauto's (truck) en campers met een 24volt onboard systeem toegepast.

 

De laadstroom van de accu heeft een hogere waarde dan de 12V. Ook van deze laadstromen is de ledstrip bestand, en ondervindt daar geen hinder van. Dit geldt zowel voor laadsystemen met een dynamo (zoals auto of camper) als voor de omvormer van de caravan / camper. Heb je zonnepanelen die de accu's bijladen, dan kan dat ook.

 

Je kan dus probleemloos onze led strips gebruiken met een accu. En je bespaart bij ons een stabilisator uit.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Reageer
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing