Ledstrip batterij - Lithium-ion - 12Volt - 240Wh

De accu die je je led strips het langst laat branden op de plaatsen waar je geen vaste stroombron hebt. Ideaal voor allerlei toepassingen.

119.95
80262
 

Ledstrip accu/batterij inclusief lader

Met deze zeer krachtige 20A accu laat je led strips werken waar jij dat wilt en dat ook nog heel lang. Deze Lithium batterij met meegeleverde oplader weegt slechts 550gram. Ideaal voor lichtgewicht toepassingen. Maar ontdanks dit lichte gewicht heeft de batterij veel energie aan boord. Met een capaciteit van 240Watt/uur kan deze batterij al snel de led strip laten branden voor uren zonder dat deze bijgeladen moet worden.

 • TIP: Als je wil dat je led strips langer dienen te branden kan je meerdere batterijen eenvoudig door kan koppelen. Dit is plug & play te realiseren, stekkers in elkaar steken en je hebt dubbel zo veel capaciteit. Je kan meerdere accu's op elkaar aansluiten. Op de batterij zit een aan en uit schakelaar. Je kan dus eenvoudig je led strips aan en uit zetten.
 • TIP: Gebruik deze accu in combinatie met een dimmer, de batterij gaat dan ook langer mee. Al onze dimmers met DC aansluitpluggen zijn plug & play aan te sluiten. 
TIP: Bekijk onze complete ledstrips accu (kant-en-klaar sets)
 

De beste eigenschappen

 • Licht in gewicht
 • Laat strips lang branden
 • Plug & play aan te sluiten op al onze enkele kleur led strips
 • Ingebouwde schakelaar
 • Indicatie ledje
 • Inclusief batterijlader
 

Hoe lang gaat de batterij mee?

De brandtijd van een ledstrip wordt bepaald door de lengte van de ledstrip. U deelt het vermogen van de accu door de verbruik de ledstrip. Bijvoorbeeld: 240Watt / 10Watt = +/- 24 uur. Dit resulaat is een vuistregel en is onder de meest ideale omstandigheden. En voor de levensduur van de accu raden we je het niet aan om de accu geheel te ontladen.

Hoewel bovenstaande eenvoudig lijkt is de leer van accu's en batterijen in theorie eenvoudig. In de praktijk is dit niet het geval en zijn er veel omgevingsfactoren die de capaciteit van de accu / batterij beinvloeden. Dus gaat het om een specifiek (lange) brandtijd, neem dan contact met ons op.

Waar normale batterijen vaak maar 100x opgeladen kunnen worden kan je Lithium Ion minimaal 500x opnieuw opladen. Deze batterij is een duurzame oplossing.

 

Leveringsomvang:

 • LED strip batterij
 • schakelaar
 • aansluitstekkers
 • Batterij lader

 

LET OP: We adviseren je om de accu niet geheel te ontladen. Bij het elke keer compleet ontladen van de accu gaat de levensduur achteruit. Hier kan zelfs de accu van defect raken. Op accu's die defect zijn geraakt geven we geen garantie. 

Leveringsomvang
Kan ik deze accu/batterij aan elkaar schakelen om meer vermogen te krijgen?
Zit er in de accu een beveiliging zodat deze niet te snel ontlaat?
Hoe lang het duurt het om de batterij weer vol te laden?
Is deze batterij beveiligd?
Waar gebruik je de accu/batterij?
Hoe lang blijft de verlichting branden?
Hoe vaak kan de batterij opgeladen worden?

LED voeding specificaties

Soort voeding:
Lithium Ion accu
Accu capaciteit:
20000
Bruikbare capaciteit:
15000mAh
Ingang spanning:
12V DC
Uitgang spanning:
12Volt DC
Maximale belasting:
36Watt (3A)
Minimale belasting:
Geen minimale belasting
Lengte snoer ingang:
25cm
Lengte snoer uitgang:
25cm
Automatische herstart:
Ja
Kortsluitbeveiliging:
Ja
Overbelasting beveiliging:
Ja
Thermisch beveiligd:
Ja
IP beschermingsklasse:
IP20 (niet waterdicht)
Afmetingen:
130 x 67 x 66mm
Ik had niet verwacht dat het zo simpel ging zijn met die plug & play. Simpeler kan het niet!
Heel mooi product. Kan 'm uren gebruiken zondar dat hij plat valt en het is veel beter nu, want ik moet geen verlengsnoeren meer gebruiken.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. En ook nog eens een uitstekende klantenservice! Ik had een vraag over de bestelling en ik kreeg binnen de 24u antwoord.
Heel handig, dit! We hebben er eentje aangeschaft met multikleur verlichting set voor ons tuinfeest aanstaande zaterdag en hij werkt prima.
Meer laden
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing