39.95
80260
+
Aantallen korting:
Aantal Prijs
5+ 35.96
10+ 33.96
25+ 31.96
50+ 31.96
100+ 29.96

Led strip batterij inclusief lader

Laat je led strips werken waar jij dat wilt. Deze Lithium batterij met meegeleverde oplader is zo licht (200gram) dat deze kan worden verwerkt in kostuums. Maar ontdanks dit lichte gewicht heeft de batterij veel energie aan boord. Met een vermogen van 85Watt/uur kan deze batterij al snel de led strip laten branden voor uren zonder dat deze bijgeladen moet worden.

 

TIP: Als je wil dat je led strips langer dienen te branden kan je meerdere batterijen eenvoudig door kan koppelen. Dit is plug & play te realiseren, stekkers in elkaar steken en je hebt dubbel zo veel capaciteit. Je kan meerdere accu's op elkaar aansluiten. Op de batterij zit een aan en uit schakelaar. Je kan dus eenvoudig je led strips aan en uit zetten.

TIP: Gebruik deze accu in combinatie met een dimmer, de batterij gaat dan ook langer mee. Al onze dimmers met DC aansluitpluggen zijn plug & play aan te sluiten. 

TIP: Bekijk onze complete ledstrip met accu (kant-en-klaar sets)
 

De beste eigenschappen

  • Licht in gewicht
  • Laat strips lang branden
  • Plug & play aan te sluiten op al onze enkele kleur led strips
  • Ingebouwde schakelaar
  • Indicatie ledje
  • Inclusief batterijlader
 

Hoe lang gaat de batterij mee?

De brandtijd van een ledstrip wordt bepaald door de lengte van de ledstrip. U deelt het vermogen van de accu door de verbruik de ledstrip. Bijvoorbeeld: 85Watt / 10Watt = +/- 8 uur. Dit resulaat is een vuistregel en is onder de meest ideale omstandigheden. En voor de levensduur van de accu raden we je het niet aan om de accu geheel te ontladen.

Hoewel bovenstaande eenvoudig lijkt is de leer van accu's en batterijen in theorie eenvoudig. In de praktijk is dit niet het geval en zijn er veel omgevingsfactoren die de capaciteit van de accu / batterij beinvloeden. Dus gaat het om een specifiek (lange) brandtijd, neem dan contact met ons op.

Waar normale batterijen vaak maar 100x opgeladen kunnen worden kan je Lithium Ion minimaal 500x opnieuw opladen. Deze batterij is een duurzame oplossing.

 

Leveringsomvang:

  • LED strip batterij met ingebouwde schakelaars en aansluitstekkers
  • Batterij lader

 

 LET OP: We adviseren je om de accu niet geheel te ontladen. Bij het elke keer compleet ontladen van de accu gaat de levensduur achteruit. Hier kan zelfs de accu van defect raken. Op accu's die defect zijn geraakt geven we geen garantie. 

LED voeding specificaties

Soort voeding:
Lithium Ion accu
Accu capaciteit:
6800mah
Bruikbare capaciteit:
5100mAh
Ingang spanning:
12V DC
Uitgang spanning:
12Volt DC
Maximale belasting:
24Watt (2A)
Minimale belasting:
Geen minimale belasting
Lengte snoer ingang:
25cm
Lengte snoer uitgang:
25cm
Automatische herstart:
Nee
Kortsluitbeveiliging:
Nee
Overbelasting beveiliging:
Nee
IP beschermingsklasse:
IP20 (niet waterdicht)
Afmetingen:
130 x 55 x 15mm
Gewicht:
200gram
Geweldige accu welke eenvoudig is te verwerken in onze huur meubels. Daarna plug&play aansluiten en het werkt. Zijn snel op te laden met een lader die we speciaal hebben laten maken door de Xpert.
Een heel handig apparaatje, gewoon overal te plaatsen waar je maar licht wilt hebben. Eenvoudig aan te sluiten in feite. Heb bij twijfel eerst even contact opgenomen met de klantenservice en werd onmiddellijk geholpen. Erg content.
Bij accu's dacht ik altijd aan die grote lompe dingen die niet te tillen zijn en moeilijk ergens uit het zicht te plaatsen. Ben eigenlijk maar toevallig op deze accu gekomen toen ik mijn bestelling voor ledstrips hier plaatste. Een prettige informatieve site, dus je kijkt toch even verder. Meteen hiermee een oplossing gevonden voor het feit dat ik een ledstrip in een letterbak aan de muur wil plaatsen, zonder de lelijke draden die naar het stopcontact lopen. De accu is erg dun en makkelijk weg te werken, ideaal dus. Ben blij dat ik dit gevonden heb voordat ik met sleuven of elektra-strips de boel zou wegwerken.
Hij gaat ook inderdaad lang mee zonder te hoeven opladen. Vaak doe ik hem eens in de paar dagen snachts aan de oplader, en dan is hij de volgende dag weer vol.
Ongelooflijk veel capaciteit voor zulk een kleine accu. Aangeschaft om onze camper te voorzien van ledverlichting zonder deze aan te sluiten op de hoofdstroom. Altijd verzekerd van verlichting. Ideaal dat het plug en play is, dus geen extra kennis nodig van elektra.
Deze accu hebben wij gekocht met een RGB ledstrip set. Waarna we de accu en de rgb set in onze vlieger hebben gemaakt! Super gaaf om te zien als we 's avonds gaan vliegeren. V-LED bedankt voor het advies.
Dit is echt een super accu. Wij hebben eerst dimbare parasol verlichting op maat besteld voor sfeerverlichting op het terras van ons café. Eerst hadden we een led trafo. Daarna hebben we deze accu's installeert. Ledstrip lengte van 3 meter zit er aan en dit blijft langer branden dan dat we open zijn. Geen snoeren en opladen doen we 's nachts. Hartelijk dank voor het aanbieden van deze sets. Niet alleen wij, ook onze gasten zijn er zeer blij mee.

Vriendelijke groet,

Tom
De accu is voor onze toepassing echt ideaal. Door het lage gewicht hebben we deze toe kunnen passen in onze kostuums. We zochten naar een accu die dit kon doen met een branduur van 4 uur. v-led wist ons te melden dat deze accu het 3 avonden lang zou volhouden. En niets is zeker waar. Vriendelijk bedankt voor het advies.

Groet uit Belgie
Deze accu's gebruiken we op de beurs. Het grote vermogen met het lage gewicht is ideaal om te gebruiken in onze mobiele reclameborden. Op de accu's zitten led modules aangesloten. 2 van deze accu's laten de modules lang genoeg branden en hebben we geen last van draden waar onze klanten over kunnen struikelen.
Deze accu's gebruiken we op de beurs. Het grote vermogen met het lage gewicht is ideaal om te gebruiken in onze mobiele reclameborden. Op de accu's zitten led modules aangesloten. 2 van deze accu's laten de modules lang genoeg branden en hebben we geen last van draden waar onze klanten over kunnen struikelen.
Schrijf een beoordeling

Vergelijkbare producten Vergelijkbare producten