Ledstrip op batterij - warm wit - 5 meter

Overal warm wit licht met deze ledstrip set op batterij. En wordt geleverd met een ledstrip van 5 meter lengte en uiteraard een hoogwaardige Lithium-Ion batterij. Verkrijgbaar met een dimmer naar keuze. Wil je dat de ledstrip langer blijft branden? De verlichtingset is ook verkrijgbaar met een grote accu. Met deze grote accu brand de ledstrip 3x zo lang. Nog langer? Je kan er een extra batterij bij bestellen. Je kan het eenvoudig kiezen in onderstaande keuze menu's.

64.95
Kies je favoriete dimmer of schakelaar.
Snoer schakelaar voor eenvoudig aan en uit zetten Ledstrip op batterij - warm wit - 5 meter Snoer dimmer - zwart | Draaiknop met klik uitstand Snoer dimmer - wit Draadloze dimmer 10 knops | Dimmen / sneltoetsen / lichtspel programma's Luxe draadloze Touch dimmer dimt traploos
Batterij met 85Wh Batterij met 240Wh
Extra 85Watt batterij Extra 240Watt batterij
 

Geen vaste stroombron hoeft geen probleem meer te zijn. Met deze led strip set warm wit op batterij is een complete set welke direct gebruikt kan worden. De set is ideaal te gebruiken om ornameten, (reclame) borden, en andere zaken aan te lichten. De set is plug & play aan te sluiten en de set wordt geleverd met een batterijlader. 

De warm witte led strips zijn voorzien van 300 warm witte leds en geven veel licht. Deze geven zo'n 240 lumen per meter, dit komt overeen met ongeveer 35Watt gloeilamplicht. 

Hoe te bestellen

 1. Kies een dimmer - Een eenvoudige draaidimmer of een luxe afstandsbediening. Ook kan je kiezen voor een touch dimmer. En ze zijn allemaal plug & play aan te sluiten.
 2. Kies de capaciteit batterij -  Standaard leveren we de set met de 85Watt batterij. Wil je extra capaciteit, de 240Watt batterij gaat ruim 3x zo lang mee.
 3. Kies een extra batterij - Wil je extra lang licht? Overweeg dan een extra batterij. Deze kan je eenvoudig met de stekkers doorkoppelen.

Samenvatting

 • Overal toe te passen
 • Complete set volledig Plug & Play
 • Lithium Ion accu met ingebouwde schakelaar
 • Compact formaat en licht gewicht
 • Plakstrip op achterzijde ledstrip
 • Op maat te maken elke 5cm

Leveringsomvang

 • LED strip warm wit van 5 meter met 300 leds
 • Optionele dimmer of schakelaar naar keuze
 • Lithium Ion batterij Plug & Play
 • Bijbehorende batterijlader
 • Optionele extra batterij

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8Watt per meter
Aantal LEDs:
60 leds/m
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
1 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,5mm
De strip is net zo mooi en warm licht als op de foto. We hebben er de mini dimmer bij gedaan, mooi compact.
De 5 meter strip gebruikt voor onder de overkapping van ons terras, Veel eerder moeten doen, nu kunnen we van de zomeravonden genieten van mooi licht.
De levering was snel en de ledstrip en accu zijn makkelijk te installeren. Wel jammer dat ik er blijkbaar een 2de accu bij nodig had om mijn 5m strip meer dan 5uu zonder opladen te laten branden. Deze info stond niet bij de set, later bleek dat dit bij de info van de accu zelf stond.
Een mailtje was genoeg om een extra accu bij te bestellen, dat is wel snel geregeld.
Ik ben een aantal keer op de website geweest voor informatie. De ruime keuze en alle informatie deed me zoveel meer keuzes bieden. We zochten naar een mobiele oplossing voor het verlichten van kraampjes voor op beurzen etc, zonder de toestand van draden etc. We hebben altijd met verlengsnoeren en halogeen gewerkt, maar dat is toch wat uit de tijd en zeer kostbaar in verbruik en steeds te moeten vervangen. Ik was wat sceptisch over het vermogen van deze accu's, maar zoals geadviseerd werken ze inderdaad meerdere uren achter elkaar.
Schrijf een beoordeling

RGB verlichting en dimbare warm wit ledstrip verlichting sets met batterij zijn bij ons vernieuwd. Overal ledstrips toepassen is nu mogelijk. Wat kunnen deze ledstrips nu eigenlijk.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing