BLOG CATEGORIEEN BLOG CATEGORIEEN

Meld je aan Meld je aan

Ledstrip informatie & blog

 

De meeste ledprofielen zijn waterdicht af te werken. Hoe gaat dat precies in zijn werk en wat heb je hier voor nodig? Lees in deze handleiding met afbeeldingen hoe dat precies moet stap voor stap.

Heb je ook wel eens gehad dat je bijna niet het verschil kan zien tussen je zwarte en donkerblauwe sokken? Of dat je het idee hebt dat je opeens heel bleek lijkt in dat vervelende pashokje? Allemaal gevallen van een verkeerde CRI (Colour Rendering Index) waardoor kleuren er anders uitzien dan werkelijk het geval is.

Televisie kijken doen we in Nederland graag en vaak. Met de komst van digitale TV en de mogelijkheid tot het online streamen en terugkijken van programma’s, worden we op onze wenken bediend. Er gaat niets boven het kijken van films of favoriete series vanaf een groot scherm.
Met LED achtergrondverlichting voor uw TV of flatscreen doet u daar nog een schepje bovenop: uw kijkbeleving wordt intenser en levendiger, en de beeldkwaliteit wordt sterk verbeterd.

Nieuwsgierig geworden hoe u dat zelf kunt realiseren met uw televisie? Hieronder leest u hoe u in een paar verrassend eenvoudige stappen uw TV of flatscreen verandert tot een eyecatcher voor instant kijkplezier!

LedstripXpert heeft alles om in de stemming te komen voor Valentijnsdag. Kijk hier hoe je deze Valentijnsdag nog kunt zorgen voor een beetje extra romantiek met korting op slaapkamer verlichting!

Onze led profielen komen in veel soorten en maten. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, verschillende soorten diffusers, einddoppen en montage mogelijkheden. In ons blog leggen we uit wat er zoal nodig is om een perfect led profielen samen te stellen. Dit doen we in 5 stappen.

  1. Toepassing (opbouw, inbouw, hoek, enz.)
  2. Lengte en kleur
  3. Diffuser / afdekkap
  4. Accessoires

 

 

 

Waterdicht is waterdicht? Niet helemaal. Hier zijn een aantal zogenaamde gradaties in. Ze varieren van IP20 tot IP68. Lees welke gradatie betekend en maak een goed geinfomeerde beslissing.

€5,- korting voor iedereen die dit weekend op weg gaat naar hun vakantiebestemming; bereid je goed voor op een lange zit....

Zwarte Zaterdag staat voor de deur...

Of als thuisblijver, geniet van extra kleur in je interieur!

Net op vakantie geweest? Last gehad van een jetlag? Je zult niet de enige zijn!

LED strips zijn een soort plakband met daarop ledjes geplaatst. Maar wat zijn nog meer kenmerken van een LED strip? Kleuren, formaat, aantal leds, en lichtsterkte.

De afdekkap voor ledprofiel wordt ook wel een diffuser genoemd. Door de verschillende soorten lichttransmissie kan je zelf bepalen welk soort licht er van je ledstrip komt. Lees meer over diffusers en afdekkappen en de mogelijkheden hiervan.

RGB verlichting en dimbare warm wit ledstrip verlichting sets met batterij zijn bij ons vernieuwd. Overal ledstrips toepassen is nu mogelijk. Wat kunnen deze ledstrips nu eigenlijk.

Je kan onze led strips eenvoudig aansluiten op een accu. Je kan ze ook aansluiten op elke soort accu bijvoorbeeld in de auto, caravan, camper en natuurlijk in een boot. Dit is mogelijk met al onze led strips zowel monokleur als multikleur.

Show more