LED strip profiel opbouw surface10 - WIT - 1 meter

9.95
15102
 

Kenmerken led profiel

Lengte:
 • 1 meter
Soort led profiel:
 • Surface10
Toepassing led profiel:
 • Opbouw profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 10,5mm
Waterdicht:
Niet waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
20 x 8mm
Kleur:
 • Wit
Ledstrip profielen gekocht met afdekkap. Makkelijk te monteren en de schuif afdekking past er zeer precies in. Uitstekende service en snelle levering, ook naar Belgie. On-line shopping zoals het hoort.
Ben blij met de aanschaf van dit profiel in plaats van de ledstrip op zichzelf rond de keukenkasten te plaatsen. De strip zit nu in 1 rechte strakke lijn en de melk wit kap geeft het licht een mooie verspreiding. Ik denk niet dat dit zo was geworden zonder het profiel.
Een mooie rails die makkelijk te verwerken is. Ik heb hem in het douche gedeelte een nis gemaakt (ter grootte van de douche) en een led strip rondom geplaatste. Een erg mooi effect!
Ik heb een aantal van deze led profielen besteld met melkwitte afdekkap. Na de bestelling ontdekte ik dat ik ook nog accessoires had willen bestellen. Na een mailtje werd alles meteen geregeld. Ik heb 2 maal contact gehad en werd heel snel en vriendelijk geholpen.
De profielen voldoen erg goed. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier heb besteld vanwege het assortiment en de uitstekende bereikbaarheid!
Schrijf een beoordeling

De afdekkap voor ledprofiel wordt ook wel een diffuser genoemd. Door de verschillende soorten lichttransmissie kan je zelf bepalen welk soort licht er van je ledstrip komt. Lees meer over diffusers en afdekkappen en de mogelijkheden hiervan.

Onze led profielen komen in veel soorten en maten. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, verschillende soorten diffusers, einddoppen en montage mogelijkheden. In ons blog leggen we uit wat er zoal nodig is om een perfect led profielen samen te stellen. Dit doen we in 5 stappen.

 1. Toepassing (opbouw, inbouw, hoek, enz.)
 2. Lengte en kleur
 3. Diffuser / afdekkap
 4. Accessoires

 

 

 

Onderstaand vindt u bijbehorende accessoires

Einddoppen


Wil je je LED profiel netjes afwerken? Gebruikt dan een van de onderstaande einddoppen. 

Voor sommige profielen hebben we de einddoppen in verschillende kleuren. 

Let op: je bestelt de einddoppen per set van 2.

 

LED profiel montage


Met de led profiel montage sets zet je de profielen vast. We hebben ze in twee soorten. Een aluminium variant voor binnen gebruik en één van RVS, welke beter geschikt is om buiten te gebruiken. De montage beugels passen precies onder het profiel en zie je niets van terug. Een nette en strakke afwerking.

 

Wil je het profiel vastzetten op steen en je kan geen gaten boren dan biedt de 2 componenten lijm de uitkomst.

 

Tip: Ga je meerdere profielen achter elkaar plaatsen. Gebruik dan het koppelstuk om je profielen precies uit te lijnen.

1.95
 
1.95
 
17.95 14.95
 

LED profiel koppelstuk / uitlijnstuk


Het koppelstuk / uitlijnstuk is een extra lange en stevige montage beugel. Het is een hulpstuk als je meerdere profielen achter elkaar wil plaatsen en deze eenvoudig uit wil lijnen tot 1 rechte lijn. 

Net als de montage beugels past het koppelstuk precies onder het profiel en zal je er niets van zien. Al je profielen zijn dus strak en netjes afgewerkt.

1.45
 

LED profiel diffuser


We hebben verschillende soorten diffusers / afdekkappen. Zo kan je zelf het licht bepalen wat je van je LED strip profiel wil hebben.

 • Heldere afdekkap zorgt voor direct licht
 • Satijn diffuser zorgt voor half diffuus licht
 • Opaal (melk) diffuser zorgt voor een diffuus licht

Ben je er niet zeker van wat voor diffuser je hebben wil? Kijk dan op onze LED profiel afdekkap / diffuser pagina voor meer informatie en voorbeeld foto's. (opent een nieuw venster)

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing