9.95
15103
+
Aantallen korting:
Aantal Prijs
5+ 7.55
10+ 7.16
25+ 6.76

Aluminium LED strip profiel opbouw - zwart

Het surface10 profiel is een opbouw led profiel voor alle toepassingen voor strips van maximaal 10mm breed. Geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Zie onderaan de pagina voor alle mogelijk accessoires voor dit profiel.

 

De beste eigenschappen

 • Materiaal: Aluminium
 • Afmetingen: 20x8mm
 • Geschikt voor led strips tot 10mm breed
 • Geschikt voor binnen of buiten gebruik

 

Ideaal te gebruiken voor

 • Meubels
 • Kasten (keuken)
 • Onderbouw verlichting

 

Lengte:
1 meter
Toepassing led profiel:
 • Opbouw profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 10,5mm
Waterdicht:
Niet waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
20 x 8mm
Kleur profiel:
Zwart
Was op zoek naar een mogelijkheid om meer diepte en sfeer te krijgen in mijn huiskamer; meerdere van deze profielen in de open wandkast geplaatst die de hele muur beslaat. De kast zelf is ook zwart, de profielen vallen niet op hierdoor. gecombineerd met een kleurenledstrip, geeft dit een bijzonder resultaat
Het op maat zagen ging prima, en met de tip dat je de overige stukken kunt koppelen aan elkaar, was ik minder kwijt dan vantevoren gedacht.
Stevige profielen, de afdekking kun je simpel erin schuiven, past precies. De zwarte kleur is mooi effen, lijkt me geen goedkoop spul wat snel beschadigd of afbladdert.
Schrijf een beoordeling

Onze led profielen komen in veel soorten en maten. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, verschillende soorten diffusers, einddoppen en montage mogelijkheden. In ons blog leggen we uit wat er zoal nodig is om een perfect led profielen samen te stellen. Dit doen we in 5 stappen.

 1. Toepassing (opbouw, inbouw, hoek, enz.)
 2. Lengte en kleur
 3. Diffuser / afdekkap
 4. Accessoires

 

 

 

De afdekkap voor ledprofiel wordt ook wel een diffuser genoemd. Door de verschillende soorten lichttransmissie kan je zelf bepalen welk soort licht er van je ledstrip komt. Lees meer over diffusers en afdekkappen en de mogelijkheden hiervan.

Onderstaand vindt u bijbehorende accessoires

Einddoppen


Wil je je LED profiel netjes afwerken? Gebruikt dan een van de onderstaande einddoppen. 

Voor sommige profielen hebben we de einddoppen in verschillende kleuren. 

Let op: je bestelt de einddoppen per stuk.

1.95
+
1.95
+
1.95
+
1.95
+

 

LED profiel montage


Met de led profiel montage sets zet je de profielen vast. We hebben ze in twee soorten. Een aluminium variant voor binnen gebruik en één van RVS, welke beter geschikt is om buiten te gebruiken. De montage beugels passen precies onder het profiel en zie je niets van terug. Een nette en strakke afwerking.

 

Wil je het profiel vastzetten op steen en je kan geen gaten boren dan biedt de 2 componenten lijm de uitkomst.

 

Tip: Ga je meerdere profielen achter elkaar plaatsen. Gebruik dan het koppelstuk om je profielen precies uit te lijnen.

1.45
+
1.95
+
17.95 14.95
+

LED profiel koppelstuk / uitlijnstuk


Het koppelstuk / uitlijnstuk is een extra lange en stevige montage beugel. Het is een hulpstuk als je meerdere profielen achter elkaar wil plaatsen en deze eenvoudig uit wil lijnen tot 1 rechte lijn. 

Net als de montage beugels past het koppelstuk precies onder het profiel en zal je er niets van zien. Al je profielen zijn dus strak en netjes afgewerkt.

1.45
+

LED profiel diffuser


We hebben verschillende soorten diffusers / afdekkappen. Zo kan je zelf het licht bepalen wat je van je LED strip profiel wil hebben.

 • Heldere afdekkap zorgt voor direct licht
 • Satijn diffuser zorgt voor half diffuus licht
 • Opaal (melk) diffuser zorgt voor een diffuus licht

Ben je er niet zeker van wat voor diffuser je hebben wil? Kijk dan op onze LED profiel afdekkap / diffuser pagina voor meer informatie en voorbeeld foto's. (opent een nieuw venster)

3.00
+
3.00
+
3.00
+
4.00
+
4.00
+
12.00
+