LED strip sets op batterij


LED strip set accu - RGB
Je wilt natuurlijk het liefst overal sfeervolle verlichting of gewoon gaaf iets verlichten. Geen stopcontact in de buurt! Wat nu? Gebruik een ledstrip op batterij setje van de LEDstripxpert.
 

Overal en draagbaar

De nieuwe serie van RGB ledstrip sets met accu en dimbare warm wit ledstrips sets zijn een praktsiche en handige oplossing voor jouw vraag om eindeloos led verlichting te plaatsen. Opeens zijn de opties niet beperkt tot ledverlichting IN huis, maar ook overal daarbuiten; bijvoorbeeld skateboard, fiets, kleding maar ook parasol of muziekinstrument. Het is eenvoudig mogelijk en eindeloos te gebruiken.
 

Voordelen van een ledstrip op batterij

  • Overal toe te passen
  • Inclusief afstandsbediening
  • Lichtgewicht
  • Plug & play
  • Levering inclusief batterij lader

 

RGB multikleur of dimbaar warm wit

We hebben sets met RGB ledstrip of met warm wit. RGB zijn de welbekende multikleuren ledstrips, je kiest de kleur met de afstandsbediening. Ook kan je kiezen voor een kleuren programma. Flitsen, faden en verspringen van kleuren is mogelijk. De warm wit ledstrips zijn dimbaar, en kunnen ook lichtprogramm's afspelen. Kaarslicht simulatie (fonkelende kaars), flitsen, SOS geven een supergaaf effect. 

Plug & play

De ledstrip sets met batterij zijn volledig plug en play, dus simpelweg de juiste lengte bestellen, plaatsen met de plakstrip en de accu aansluiten. De ledstrips zijn zo plat en dun dat je ze in elke nauwe plek al kunt plaatsen. Door het compacte formaat en lichtgewicht, kun je de accu altijd ergens een plekje geven waar hij mooi weggewerkt.
Leef je helemaal uit met de meerdere kleuren en opties. De afstandsbedieningen die jouw RGB ledstrip kunnen schakelen tot wel 16miljoen kleuren en x-tal programma's en tig standen, alles met 1 druk op de toetsen!
 

Lange levensduur

Natuurlijk moeten de accus ook een keertje opgeladen worden, maar dan gaat zon accu ook weer snel heel wat uren mee. Zo gaat bij een ledstrip van 2 meter tot wel zeker 6 uur mee! In tegenstelling tot reguliere batterijen met lage capaciteit. Daarbij kan je onze Lithium Ion accus tot wel 500 keer opnieuw opladen. 
 
 
 
 

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Reageer
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing