Volledige ledstrip sets

Onze volledige ledstrip sets zijn dé ideale oplossing indien je op zoek bent naar een complete, samengestelde set die alle onderdelen bevat die je nodig hebt om net dat extra beetje sfeer te creëren, waar je maar wilt! 
Deze kant-en-klare sets zijn voor jou samengesteld en bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit unieke producten die enkel in de sets te verkrijgen zijn, en dat voor een aanzienlijk, scherp prijsje!
Bij elke set heb je ook een aantal keuzemogelijkheden en kan je bijvoorbeeld de lengte van de strip en de dimmer of controller kiezen. Ongeacht je voorkeur; je bent verzekerd van een startklaar pakket dat je na ontvangst onmiddellijk, snel en eenvoudig kan installeren dankzij de plug & play, met een garantie van 2 jaar na aankoop!

 

Voordelen van onze volledige ledstrip sets

 • Kant-en-klare sets
 • Bevat alle onderdelen die je nodig hebt
 • Unieke producten die enkel in sets te verkrijgen zijn
 • Extra keuzemogelijkheden
 • Eenvoudig en snel installeren dankzij plug & play
 • Scherpe prijzen
 • 2 jaar garantie na aankoop

Waarom kopen bij de ledstrip Xpert?

 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelige prijzen
 • Al meer dan 10 jaar ervaring
 • Advies op maat
 • Kennis van verlichting en elektriciteit
 • Makkelijk en eenvoudig te bestellen

RGB multicolor ledstrip sets

Deze sets bestaan uit een premium RGB multicolor ledstrip met lengte naar keuze, een dimmer of controller naar keuze en een lithium ion batterij met bijhorende accessoires. Eenvoudig te bestellen en makkelijk te installeren dankzij de plug & play!

Ledstrip keukenverlichting sets

Creëer de keuken of eetkamer van je dromen met onze volledige sets keukenverlichting met ledstrip, dimmer of bediening, voedingsadapter en bijhorende accessoires inbegrepen!

Dankzij onze keukenverlichting sets vorm je de perfecte balans tussen helder werklicht en een aangename, sfeervolle verlichting, zodat je tijdens het koken veel licht hebt en tijdens het eten kan genieten van een gezellige, zachte gloed.

TV ledstrip verlichting sets

TV kijken is nog nooit zo leuk geweest met onze ledstrip verlichting sets voor achter het beeldscherm! Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt (ledstrip, dimmer, voedingsadapter en bijhorende accessoires) om te genieten van een extra dimensie tijdens het TV kijken of het gamen! Voordelig, makkelijk te bestellen en nog eenvoudiger te installeren met de plug & play!

Slaapkamerverlichting sets

Automatische verlichting onder het bed of in de slaapkamer brengt sfeer en gemak samen, zodat je niet opnieuw het bed uit moet of het licht niet onnodig blijft branden als je het licht bent vergeten uitdoen. Onze slaapkamerverlichting sets bestaan uit een ledstrip, bewegingsmelder, een led-adapter en montagebeugels en is makkelijk in elkaar te steken dankzij de plug & play!

Ledstrip op batterij sets

Overal en altijd verlichting waar jij dat wilt, danzkij onze ledstrip op batterij sets! Deze volledige sets bevatten een ledstrip, accu, een oplader voor de afstandsbediening en bijhorende accessoires zodat je urenlang kan genieten van verlichting indien er geen stopcontact aanwezig is of zonder vervelende verlengsnoeren. Onze ledstrip op batterij sets zijn ideaal voor in de tuin, camper of caravan!

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing