Filter ledstrips Filter ledstrips

Slaapkamer verlichting sets

Een slaapkamer is een persoonlijk plekje in huis waar je niet alleen kan slapen, maar waar je ook tijd doorbrengt om te ontspannen, misschien om nog even te werken, nog geniet van een film of een boek vlak voor het slapengaan en waar je terecht kan om jezelf even af te zonderen als je even alleen wilt zijn. 

Met de juiste verlichting kan je je slaapkamer niet alleen omtoveren in een sfeervolle, gezellige ruimte, maar heb je ook de mogelijkheid om heel veel licht te maken tijdens het kiezen van je outfit, tijdens het schoonmaken of als je nog even aan het werken bent. Onze slaapkamer verlichting sets bestaan uit een warm witte ledstrip met lengte en schakelaar naar keuze, een voedingsadapter en bijhorende accessoires, eenvoudig en snel te installeren dankzij de plug & play!

Voordelen:

  • Volledige sets met ledstrip, schakelaar, voedingsadapter en bijhorende accessoires
  • Brengt sfeer en gemak samen
  • Geschikt voor hoofd- en accentverlichting
  • Warm-witte slaapkamer verlichting
  • Eenvoudige installatie dankzij de plug & play

Meer dan alleen slaapkamer verlichting

De slaapkamer is een plek waar we tijd doorbrengen om te ontspannen, TV te kijken of om die laatste e-mails nog door te nemen. Gezelligheid en romantiek moet ook mogelijk kunnen zijn. Met onze slaapkamer verlichting sets kan je eenvoudig combineren tussen sfeer en vol licht!

De juiste slaapkamer verlichting is belangrijk als je functionaliteit en gezelligheid met elkaar wilt combineren. Misschien ben je die lelijke plafonnière en ongezellige verlichting wel beu en wil je jouw slaapkamer verlichting vervangen? Dan kies je vanzelfsprekend voor led strips omdat ze zo veelzijdig zijn en tal van mogelijkheden aanbieden.

Gebruik slaapkamer verlichting sets

Gebruik een ledstrip rondom het plafond als hoofdverlichting. Op die manier krijg je volop licht als je je kleding wilt uitzoeken of je weg wilt vinden in de slaapkamer. Ook kan je de strip bijvoorbeeld verwerken in de koof, bovenop je garderobe kast. De intensiteit van de ledstrip kan ingesteld worden met een vertrouwde muurdimmer, maar je kan ook kiezen voor een dimmer op afstandsbediening zodat je het bed niet uit moet als je het licht bent vergeten uitdoen of om de kleuren in te stellen vanuit het bed.

Je kan de ledstrip ook gebruiken als accentverlichting. Met een bewegingsmelder kan je de ledstrip in een kast automatisch doen aanspringen van zodra de sensoren beweging detecteren. Op die manier kan je eenvoudig en snel je outfit uitkiezen. Zo kan je de strip bijvoorbeeld ook rondom je bed plaatsen. Vervolgens springt het licht aan indien je in of uit het bed stapt en van zodra je de slaapkamer verlaat of niet meer beweegt, springt het licht automatisch weer uit na enkele seconden. Je kan ook kiezen voor een led strip in profiel om je dierbare foto's uit te lichten. 

Sfeerverlichting in led is niet meer weg te denken. Door de ledstrip bijvoorbeeld aan het hoofdeinde of voeteinde van je bed te plaatsen, heb je de mogelijkheid om je slaapkamer om te toveren in een sfeervolle ruimte, dankzij de dimmer. Ideaal voor een romantische avond, om een boek te lezen of om rustig wakker te worden met gedempt licht.

Keuzemogelijkheden binnen de slaapkamer verlichting sets

Onze slaapkamer verlichting sets bieden je genoeg mogelijkheden aan om een volledig pakket naar wens samen te stellen! Je hebt de keuze uit een warm witte strip van 1 t.e.m. 5 meter en per set heb je ook nog eens keuze uit verschillende dimmers of controllers.

De ledstrips kunnen achteraf op maat geknipt worden indien je dat wenst. De warm witte ledstrip is verkrijgbaar in 60 leds per meter of 120 leds per meter en is voorzien van zeer krachtige, warm witte leds. We hebben ook speciale ledstrips die werken op een batterij

Hoe kies je de juiste led-adapter/voedingsadapter? Lees er alles over in het artikel over hoe je de juiste adapter kiest in 4 stappen!

Eenvoudige montage

Niets is eenvoudiger dan een volledig, complete slaapkamer ledstrip set die je alleen nog maar op maat hoeft te knippen, opplakken en aan te aansluiten. De sets komen met verschillende lengte ledstrip die je nog zelf op maat kan knippen. 

De ledstrip is voorzien van een dubbelzijdige kleefband en plak je eenvoudig op, waar je maar wilt. De hoeken maak je vast met de bijgeleverde montage beugels en vervolgens kan je de stekkers makkelijk in elkaar pluggen dankzij de plug & play. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest!

Extra slaapkamer verlichting advies nodig?

Je hebt ontzettend veel keuzemogelijkheden per set zodat onze sets gegarandeerd aan je verwachtingen zal voldoen. Soms kan het toch zo zijn dat je speciale wensen hebt. Zijn er toch nog vragen of wensen omtrent onze slaapkamer verlichting sets? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!

Waarom een TV ledstrip verlichting set bij de ledstrip Xpert?

  • Volledig samengestelde set (warm witte ledstrip, afstandsbediening, voedingsadapter en bijhorende aansluitingsmaterialen)
  • Extra keuzemogelijkheden binnen de sets (lengte van ledstrip & afstandsbediening naar keuze)
  • Eenvoudig en snel installeren dankzij plug & play
  • De ideale combinatie tussen hoofd-, accent- en sfeerverlichting
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing