Filter ledstrips Filter ledstrips

Ledstrip keukenverlichting set

Een keuken wordt meestal geassocieerd met warmte, gezelligheid, lekker eten en plezier; het hart van het huis waar je samen kan zijn met je familie en vrienden en gezellig kan bijpraten terwijl je geniet van een glas wijn en een heerlijke maaltijd. 

Met onze ledstrip keukenverlichting sets creëer je een goede balans tussen compact en veel werklicht tijdens het koken en een aangename, sfeervolle verlichting tijdens het eten. De strips zijn volledig dimbaar en bovendien makkelijk te installeren dankzij de plug & play!

Voordelen:

 • De ideale balans tussen sfeer en functionaliteit
 • Volledige ledstrip keukenverlichting set (ledstrip met lengte naar keuze, dimmer naar keuze, voedingsadapter en bijhorende accessoires)
 • Ledstrip met lengtes van 1 t.e.m. 5 meter
 • Warm witte kleur led verlichting
 • Mogelijkheid tot hygiënisch schakelen
 • Alle ruimte voor jouw voorkeursproducten
 • Geen solderen nodig, dankzij plug & play

Ingrediënten voor de perfecte keukenverlichting

Met de ledstrip keukenverlichting sets kan je je werkbladverlichting en sfeerverlichting makkelijk combineren met elkaar!

Door de strip onder je keukenkastjes te plaatsen, heb je de mogelijkheid om heel je werkblad te verlichten zodat je niet in je eigen licht staat tijdens het bereiden van een maaltijd. Dankzij de dimmer heb je de mogelijkheid om het wat donkerder en gezelliger te maken zodat je nog meer kan genieten van je glaasje wijn en je diner. 

Voor een knusse, sfeervolle verlichting kan je de led strip bovenop de kasten plaatsen zodat je een indirecte lichtbundel creëert en je keuken er onmiddellijk veel groter en ruimer laat uitzien. Dit maakt zelfs de ouderwetse plafonnières overbodig. Op deze manier verkrijg je een speels en sfeervol effect!

Tip: Kies voor een bewegingsmelder zodat het licht automatisch aanspringt van zodra er beweging wordt gedetecteert. 

Aansluiting keukenverlichting sets

De volledige ledstrip keukenverlichting sets zijn kant-en-klaar en volledig plug & play aan te sluiten op het stopcontact door middel van de stekkers die bij elke set inbegrepen zijn. Zo snel en eenvoudig is het nog nooit geweest; de aansluiting wijst voor zich!

Elke set wordt standaard geleverd met de nodige aansluitingsmaterialen, dimmer en led-adapter. Dankzij onze keukenverlichting sets verkrijg je de ideale balans tussen compact en veel werklicht en een aangename, sfeervolle verlichting! Zo kan je de strips bovenop je keukenkasten bevestigen als sfeerverlichting en onderaan je keukenkasten als werkbladverlichting. 

Keuzemogelijkheden binnen de keukenverlichting sets

De keukenverlichting sets bieden je genoeg mogelijkheden aan om een volledig pakket naar wens samen te stellen! Je hebt de keuze uit een strip van 1 t.e.m. 5 meter en per set heb je ook nog eens keuze uit verschillende dimmers of controllers.

De ledstrips kunnen achteraf op maat geknipt worden indien je dat wenst. De ledstrip is verkrijgbaar in 60 leds per meter of 120 leds per meter en is voorzien van zeer krachtige, warm witte leds. We hebben ook speciale ledstrips die werken op een batterij

Hoe kies je de juiste led-adapter/voedingsadapter? Lees er alles over in het artikel over hoe je de juiste adapter kiest in 4 stappen!

TL-verlichting vervangen door keuken ledstrip

TL-verlichting was vroeger enorm populair en werd gebruikt als eerste keuze keukenverlichting. Het nadeel aan TL-verlichting is dat je de verlichting moeilijk of zelfs helemaal niet kan dimmen. Het licht was meestal te wit, te fel en het verbruikte bovendien heel erg veel energie.

Met de keuken ledstrip is dit niet het geval en het verbruikt daarnaast ook veel minder elektriciteit! De strips zijn volledig verstelbaar dankzij de dimmer, de lichtkleur is prettig en het kleine formaat zorgt ervoor dat het mogelijk is om bijvoorbeeld het led profiel weg te werken zodat je lineaire verlichting hebt die je kan richten in elke gewenste hoek.

Met een keuken ledstrip krijg je een mooi, egaal licht op het werkblad of op het plafond in de keuken. Daarnaast kunnen led strips ook makkelijk gedimd worden. Bij TL verlichting is dit niet mogelijk waardoor je het licht als je gaat eten niet kan dimmen om een sfeervol effect te creëren. Bovendien is het onnodig om 's avonds het licht volop te laten branden in de keuken. Je kan de lichtsterkte eenvoudig en snel afstellen naar oriëntatieverlichting zonder dat je naar de schakelaar hoeft te zoeken! 

Monteren van de ledstrip

Onze ledstrip keukenverlichting sets zijn geheel plug & play, zowel de strip, als de adapter en de afstandsbediening. Elke strip is voorzien van een dubbelzijdige kleefband die je simpel kan opplakken en dankzij de plug & play kan je snel en eenvoudig stekkers aan elkaar verbinden. Solderen of extra pluggen monteren is verleden tijd!

Bij de bestelling ontvang je ook een richtlijn voor het aansluiten van de keuken verlichting set om de installatie nog vlotter te doen verlopen!

Extra led-verlichting advies nodig?

Je hebt ontzettend veel keuzemogelijkheden binnen de sets dat de set gegarandeerd aan je verwachtingen zullen voldoen. Soms kan het toch zo zijn dat je speciale wensen hebt. Zijn er toch nog vragen of wensen omtrent onze keukenverlichting sets? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!

Waarom een keukenverlichting set bij de ledstrip Xpert?

 • Volledig samengestelde set met warm witte ledstrip, afstandsbediening, voedingsadapter en bijhorende aansluitingsmaterialen)
 • Extra keuzemogelijkheden binnen de sets (lengte ledstrip & afstandsbediening naar keuze)
 • Compact en veel licht of aangenaam en sfeervol licht dankzij dimmer
 • Eenvoudig en snel installeren dankzij plug & play
 • Zowel onder als bovenop keukenkasten te bevestigen
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing