Filter ledstrips Filter ledstrips

RGB ledstrip verlichting sets

Volledige RGB ledstrip verlichting sets zijn op de meeste plaatsen verkrijgbaar, maar zijn vaak beperkt tot één enkele soort strip of bediening. Bij ons heb je namelijk wél de mogelijkheid om het soort strip en bediening te kiezen! Met de juiste bediening kan je alle kleuren maken die je je maar kan wensen!

Deze sets zijn kant-en-klaar en bevatten alles wat je nodig hebt om je woonkamer, slaapkamer, keuken, loods of caravan te verlichten! Bovendien zijn ze ook nog eens snel en eenvoudig te installeren dankzij de plug & play!

Voordelen:

  • Volledige RGB ledstrip set (RGB ledstrip met lengte naar keuze, dimmer naar keuze, voedingsadapter en bijhorende accessoires)
  • Ledstrip met lengtes van 1 t.e.m. 5 meter
  • Alle ruimte voor jouw voorkeursproducten
  • Geen solderen nodig, dankzij plug & play

Aansluiting RGB set

De volledige multicolor RGB verlichting sets zijn kant-en-klaar en volledig plug & play aan te sluiten op het stopcontact door middel van de stekkers die bij elke set inbegrepen zijn. Zo snel en eenvoudig is het nog nooit geweest; de aansluiting wijst voor zich!

Elke RGB set wordt standaard geleverd met de nodige aansluitingsmaterialen, afstandsbediening en led-adapter. De RGB set is multi inzetbaar in bijna elke ruimte die je je kan bedenken; van huiskamer tot keuken en van werkplaats tot camper!

Keuzemogelijkheden binnen de RGB sets

De keukenverlichting sets bieden je genoeg mogelijkheden aan om een volledig pakket naar wens same te stellen! Je hebt de keuze uit een strip van 1 t.e.m. 5 meter en per set heb je ook nog eens keuze uit verschillende afstandsbedieningen.

De ledstrips kunnen achteraf op maat geknipt worden indien je dat wenst. De RGB ledstrip is verkrijgbaar in 30 leds per meter of 60 leds per meter en is voorzien van zeer krachtige RGB leds. We hebben ook een speciale RGB ledstrip die werkt op een batterij

Hoe kies je de juiste led-adapter/voedingsadapter? Lees er alles over het artikel over hoe je de juiste adapter kiest in 4 stappen!

Monteren van RGB ledstrip

Onze RGB ledstrip sets zijn geheel plug & play, zowel de strip, als de adapter en de afstandsbediening. Elke strip is voorzien van een dubbelzijdige kleefband die je simpel kan opplakken en dankzij de plug & play kan je snel en eenvoudig stekkers aan elkaar verbinden. Solderen of extra pluggen monteren is verleden tijd!

Bij de bestelling ontvang je ook een richtlijn voor het aansluiten van de RGB set om de installatie nog vlotter te doen verlopen!

Extra RGB led-verlichting advies nodig?

Je hebt ontzettend veel opties bij een RGB ledstrip dat de strip gegarandeerd aan je verwachtingen zal voldoen. Soms kan het toch zo zijn dat je speciale wensen hebt. Zijn er toch nog vragen of wensen betreft de RGB ledstrip? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!

Waarom een RGB ledstrip verlichting set bij de ledstrip Xpert?

  • Volledig samengestelde set met RGB ledstrip, afstandsbediening, voedingsadapter en bijhorende aansluitingsmaterialen
  • Extra keuzemogelijkheden binnen de sets (lengte ledstrip & afstandsbediening naar keuze)
  • Eenvoudig en snel installeren dankzij plug & play
  • Inzetbaar in bijna elke ruimte die je je kan bedenken
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing