Led batterij - 12Volt - 144Watt

39.95
80270
 

Gebruik led verlichting op plaatsen waar je geen vaste stroombron voor handen hebt. Met deze accu van 144Watt kan je je ledverlichting overal laten branden. Deze accu kan doorgekoppeld worden om de capaciteit te vergroten. Ook is het mogelijk om als 24Volt systeem te gebruiken. Uiteraard zijn hier wel 2 accu's voor nodig. 

 

In combinatie met deze accu kan je net als bij een led adapter gewoon gebruik blijven maken van een dimmer. Door het lagere stroomverbruik blijft de verlichting ook langer werken. 

 

Hoe lang blijft de verlichting branden? 

De accu duur is van bepaalde factoren afhankelijk temperatuur/oplaadniveau/afgenomen vermogen. Een goede vuistregel is de volgende berekening. De capaciteit van een volle accu is 144Watt. U neemt de capaciteit van de accu en deelt deze door het stroomvebruik van het totaal vermogen aan led verlichting.

 

Bijvoorbeeld:

Een aantal led spots gebruikt in totaal 15Watt. Je deelt dit vermogen door de capaciteit van de accu i.e. 144Watt / 15Watt = 9+ uur. Je ledstrip zal dus maximaal 9 uur branden op de accu.

 

Deze accu heeft een lange levensduur en kan minimaal 1000x worden herladen. Een duurzame accu oplossing. 

 

 

Let op: Bij gebruik van een dimmer dient de verlichting wel dimbaar te zijn.

Let op: We adviseren je om de accu niet geheel te ontladen. Bij het elke keer compleet ontladen van de accu gaat de levensduur achteruit.

LED voeding specificaties

Soort voeding:
Gesealde accu
Accu capaciteit:
12000mA
Ingang spanning:
15V DC (van acculader)
Uitgang spanning:
10,5 - 13,8Volt
Afmetingen:
150 x 100 x 95mm

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing