Led batterij - 12Volt - 204Watt

59.95
80277
 

Deze led accu is speciaal voor gebruik op plaatsen waar geen vaste stroombron aanwezig is. De accu is onderhoudsvrij kan met allerlei soorten 12V led verlichting gebruikt worden. Den hierbij aan led strips, led spots en andere verlichting. De accu heeft een zeer grote capaciteit. Mocht er meer capaciteit nodig zijn kunnen er accu’s kunnen door gekoppeld worden. Ook kunnen de accu’s gebruiken om een 24V systeem te realiseren. Hier zijn uiteraard wel 2 accu’s voor nodig. 

 

Een zonnepaneel kan ook gebruikt worden om de accu op te laden. 

 

Om de verlichting te schakelen kan je een van onze led schakelaars gebruiken, zoals een bewegingsmelder of tijdschakelaar. Maar het is ook mogelijk om de verlichting te dimmen met 1 van de dimmer in het assortiment. 

 

Hoe lang blijft de verlichting branden?

 

De accu duur is van bepaalde factoren afhankelijk temperatuur/oplaadniveau/afgenomen vermogen. Een goede vuistregel is de volgende berekening. U deelt de capaciteit van de accu door het stroomvebruik van het totaal vermogen aan led verlichting.

 

Deze accu heeft een zeer lange levensduur en kan minimaal 1000x worden herladen. 

 

Let op: Bij gebruik van een dimmer dient de verlichting wel dimbaar te zijn.

Let op: We adviseren je om de accu niet geheel te ontladen. Bij het elke keer compleet ontladen van de accu gaat de levensduur achteruit.

LED voeding specificaties

Soort voeding:
Gesealde accu
Accu capaciteit:
17000mA
Ingang spanning:
15V DC (van acculader)
Uitgang spanning:
10,5 - 13,8Volt
Maximale belasting:
36Watt (3A)
Afmetingen:
181 x 77 x 167mm

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing