Filter ledstrips Filter ledstrips

Ledstrip keukenverlichting

Meest complete keukenverlichting met ledstrips, dimmer / bediening en voeding

- Ideale combinatie van werklicht en sfeerlicht in keuken
- Compact en veel licht
- Losse producten of juist volledig complete sets keukenverlichting
- Mogelijkheid tot hygiënisch schakelen

Tip: Schakel je keukenverlichting in een keukenkastje of lade automatisch met een kast/lade bewegingssensor.

Ingrediënten voor perfecte keukenverlichting

De keuken is voor velen de ruimte om niet alleen lekker te koken maar ook om samen te zijn met vrienden en familie. Een plek waar het licht zeker de sfeer kan maken of breken. Sta je vaak in je eigen licht het eten te bereiden? Als je meer licht aan doet dan gaat dit ten kosten van de sfeer? Als je dan denkt aan de juiste keukenverlichting, lijkt dit een lastige klus; hoe combineer je sfeer met functionaliteit?

Ledstrip keukenverlichting combineert dit heel makkelijk door onder andere een dimbare keuken ledstrip onder je keukenkastjes te plaatsen. Volop licht als je staat te koken, en makkelijk contactloos dimmen als je een sfeervol resultaat wilt. En dan hebben we het niet eens gehad over alle opties in wit licht en kleuren strips voor de keuken.

Wil je de garantie van een verrassend lichteffect in je keuken? Plaats dan een keuken ledstrip bovenop je kast voor een indirecte lichtbundel en je keuken lijkt direct stukken groter en ruimer. Dit maakt zelfs de ouderwetse plafonnières overbodig.
Speels en sfeervol tegelijk!

Volop keukenverlichting keuze voor elke klusser


Uitgaande van de ervaringen van andere klanten, hebben we de meest populaire producten voor keukenverlichting in onze complete sets verwerkt. Kies eenvoudig lichtkleur, lengte en schakelmateriaal en je led keukenverlichting is compleet.
Wil je meer vrijheid in producten, stel dan zelf je keuken verlichting samen. In onze webwinkel vindt u een zeer ruim aanbod aan keukenverlichting in elke afmeting, kleur, schakelmateriaal en profielen.

Wil je TL-verlichting vervangen door keuken ledstrip?


TL-verlichting was vroeger de eerste keuze keukenverlichting. De TL-verlichting was helaas moeilijk of helemaal niet te dimmen. Het licht was te wit en verbruikte veel te veel energie. Met keuken ledstrip is dat niet het geval. Je kunt deze eenvoudig dimmen, de lichtkleur is prettig en het kleine formaat maakt dat het mogelijk is alles netjes weg te werken. Door de keuken ledstrip in een led profiel weg te werken heb je lineaire verlichting die je kan richten in elk gewenste hoek.

Met een keuken ledstrip krijg je mooi egaal licht op het werkblad of op het plafond in de keuken. Daarbij kunnen led strips ook makkelijk gedimd worden. Dit laatste is bij TL verlichting niet mogelijk waardoor je het licht als je gaat eten niet kan dimmen. Beetje ongezelig. En waarom zou je de keukenverlichting vol laten branden als je 's avonds niet in de keuken bent? Je kan dan de lichtsterkte afstellen naar orientatie verlichting zonder dat je naar de schakelaar hoeft te zoeken. Gewoon handig.

Verlichting keuken advies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste keuken ledstrip voor opbouw verlichting, onderbouw verlichting of complete keukenkast verlichting voor onder keukenkasten of planken. Zeer complete led keukenverlichting naar eigen smaak.

Kun je jouw favoriete keuken ledstrip set niet vinden of speel je met ideeën over keukenverlichting neem contact op info@ledstripxpert.nl

Tip: Schakel je keukenverlichting in een keukenkastje of lade automatisch met een kast/lade bewegingssensor.