Filter ledstrips Filter ledstrips

RGB led verlichting

Wat maakt nu het verschil door de complete RGB led verlichting set te kiezen? Geen onnodig rondkijken voor de meest geschikte RGB ledstrip, bijpassende voeding en controllers. Gewoon alles compleet aangeleverd met de optieproducten van jouw voorkeur

  • Complete RGB ledstrip set, direct te gebruiken
  • Alle ruimte voor jouw voorkeursproducten
  • Geen solderen nodig, alles plug&play
  • Lengtes van 1m t/m 5m 

Tip; de complete RGB led verlichting geeft een tienerkamer een stoere uitstraling

Complete RGB ledstrip set

Complete RGB led verlichting sets zijn al langer te verkrijgen bij meerdere aanbieders, maar vaak beperkt tot een enkele soort strip of bediening. Met de juiste bediening kun je alle speciale kleuren maken die je maar kunt wensen. De RGB set is zo compleet dat je zelfs verschillende afspeel programma's kun selecteren.

De complete multi colour RGB ledstrip sets zijn kant en klaar en volledig plug en play direct aan te sluiten op het stopcontact middels de stekkers. De aansluiting wijst voor zich! Elke RGB set wordt standaard geleverd met aansluitingsmateriaal, afstandsbediening en led adapter. De RGB set is multi inzetbaar in zowat elke ruimte die je kunt bedenken. Van huiskamer, keuken, tot werkplaats, loods of caravan.

Keuze opties binnen de RGB set

De RGB set geeft je genoeg mogelijkheid om een volledig pakket naar keuze samen te stellen naar gelang je wens van lengte ledstrip en controller. Je hebt per RGB set de keuze uit verschillende afstandsbedieningen. Eventueel kun je de ledstrips nog op maat knippen. De RGB ledstrip is verkrijgbaar in 30 leds per meter of 60 leds per meter en voorzien van zeer krachtige RGB leds. We hebben ook speciale RGB ledstrip die werkt op een batterij. Kijk hiervoor bij RGB ledstrip op accu.

Monteren van RGB ledstrip

De RGB ledstrip set is geheel plug&play wat ook geldt voor de adapter en afstandsbediening. Eenvoudig opplakken en stekkers met elkaar verbinden. Solderen of extra pluggen monteren is verleden tijd.
Bij de bestelling ontvangt u ook een richtlijn voor het aansluiten van de RGB set. Want zo eenvoudig als het is, soms is een extra hulp handig.

Extra RGB led verlichting advies nodig?

De opties van RGB ledstrip zijn ontzettend groot dat het gegarandeerd aan je verwachtingen voldoet. Soms kan het toch zo zijn dat je speciale wensen hebt. Zijn er toch nog vragen of wensen betreft de RGB ledstrip, neem dan even contact met ons op. Info@ledstripxpert.nl