Filter ledstrips Filter ledstrips

Ledstrip op batterij [complete sets]

Verlichting altijd en overal waar jij dit wilt met de complete set ledstrip op batterij

  • Complete set met ledstrip accu, oplader afstandsbediening en ledstrip
  • Eenvoudig opladen met bijgeleverde adapter
  • Urenlang verlichting, onafhankelijk van aanwezigheid stopcontact
  • Uit te breiden met meerdere batterijen voor dubbele brandduur

Tip! Gebruik de ledstrip op batterij in je caravan of bus zodat je altijd licht hebt ook op minder makkelijke plekken.

Waar kan je een ledstrip op batterij voor gebruiken?

In feite overal waar je verlichting nodig hebt is de ledstrip op batterij set een ideale oplossing te noemen. Je zult niet meer afhankelijk zijn van een stroomvoorziening of een heel netwerk van verlengsnoeren aan moeten leggen. Veel klanten gebruiken de ledstrip op batterij om een meubel te verlichten, zonder de ontsierende elektriciteitskabels. In de professionele reclamewereld worden de sets ledstrip op batterij gebruikt voor mobiele reclameborden of verlichting van etalages. Voor buiten gebruik kun je de ledstrip accu en ledverlichting zelfs gebruiken om te plaatsen in een parasol zodat je op lange (zomer)avonden extra kunt genieten van een hapje of drankje. Eenvoudig de ledstrip opplakken waar jij dit wilt, de accu netjes uit het zicht plaatsen, alles aansluiten en je bent klaar!

Alle opties die je wenst


De complete sets ledstrip op batterij zijn kant en klaar, zonder je te beperken tot maar een klein aantal opties. Zo passen alle geselcteerde ledstrips moeiteloos op de ledstrip accu met de plug&play stekkers. Op de ledstrip accu zit een schakelaar waarmee je de set kunt aan/uit-schakelen. Wil je meer opties in het bedienen van je ledstrip, dan kies je een dimmer naa rkeuze in het optie-menu. Of je nu je ledverlichting op accu wilt schakelen, dimmen of lichtprogramma's instellen. Het is allemaal mogelijk, selecteer eenvoudig de opties voor jouw ideale ledstrip op batterij.

Hoe lang kan je de ledstrip accu set gebruiken?


Wellicht denk je 'leuk zo'n ledstrip op batterij, maar ik wil niet continu zorgen hebben van het opladen'. Deze opmerking krijgen we regelmatig en het antwoord is afhankelijk van een aantal factoren zoals, hoe ver is de ledstrip accu opgeladen, ingestelde lichtsterkte en lengte van de ledstrip. We gebruiken hiervoor een eenvoudige vuistregel:

Je deelt de capaciteit van de accu / batterij door het gebruik van de accu. Hiermee krijg je een grove tijd dat de ledstrip accu zal branden. Het kan dus iets meer of minder zijn.
De ledstrip accu sets hebben we zodanig samen gesteld dat deze al snel langer dan meerdere uren kunnen blijven branden. Koppel de ledstrip accu los van de ledstrip, sluit hem met de oplader aan op het stopconctact. Zorg er wel voor dat de schakelaar van de ledstrip accu op "aan" staat, anders laadt de ledstrip accu niet op.

Mocht er meer capaciteit nodig zijn kan je een extra ledstrip accu aan elkaar koppelen. Hierdoor krijg je twee keer de capaciteit. En dit alles is gewoon plug & play met de stekkers die op onze accu's zitten.