Filter ledstrips Filter ledstrips

Onder bed verlichting

Automatische verlichting voor onder het bed. Stap uit bed en het licht gaat aan. Handig en veilig.

  • Complete sets met ledstrip en schakelaar
  • Breng sfeer en gemak samen met slaapkamerverlichting
  • Geschikt voor hoofd en accentverlichting
  • Warm-witte slaapkamer verlichting
  • Eenvoudige installatie 

Meer dan slaapkamer verlichting alleen.

De slaapkamer is vaak niet meer enkel en alleen de plek om te slapen. We brengen er veel tijd door met ontspannen, tv kijken en zelfs nog even wat te werken. Romantiek moet mogelijk zijn, je wilt lekker kunnen ontvluchten uit de drukte van de dag maar soms ook even wat e-mails doornemen of een boek lezen.

De juiste slaapkamer verlichting is dan belangrijk als je dit allemaal wilt samen voegen. Misschien ben je die lelijke plafonniere en ongezillige verlichting beu en wil je jouw slaapkamer verlichting vervangen. Dan kies je vanzelfsprekend voor led strips omdat ze zo veelzijdig zijn.

Veelzijdige slaapkamer verlichting

Gebruik een ledstrip rondom het plafond als hoofdverlichting. Deze geeft je volop licht als je kleding wilt uitzoeken of je weg wilt vinden in de slaapkamer. Verwerk het in de koof, bovenop je garderobe kast. De slaapkamer ledstrip kan geschakeld worden met een vertrouwde muurdimmer maar ook met een dimmer op afstandsbediening.

Ooit gedacht aan leds als accentverlichting? Een slaapkamer ledstrip in de kast die automatisch aan gaat op bwegeing maakt het zo veel makkelijker om de juiste outfit te vinden. Of denk eens aan een ledstrip rondom je bed die reageert op beweging of een led strip in profiel om je dierbare foto's uit te lichten. Kleine dingen die met een slaapkamer ledstrip net een beetje extra aangenamer zijn.

Sfeerverlichting in led is niet meer weg te denken. Denk eens aan een ledstrip rond het hoofdeind van je bed, die je kan dimmen om die juiste sfeer te brengen. Een romantische avond, rustig wakker worden bij gedempt licht of zelfs voldoende licht om je boek te lezen.

Complete led strip set

Niks zo makkelijker dan een volledig complete slaapkamer ledstrip set die je alleen nog maar op maat hoeft te knippen, opplakken en aansluiten. De sets komen met verschillende lengte ledstrip die je nog zelf op lengte kunt maken.

Met de bewegingsschakelaar heb je direct licht als je in of uit bed stapt. Handig zodat je niet naar de schakelaar hoeft te zoeken en een veilig gevoel voor je kind zodat hij direct licht heeft als hij zijn slaapkamer binnen loopt. En misschien nog belangrijker; automatische slaapkamer verlichting zorgt er ook voor dat je nooit meer onnodig het licht aan laat. Wel zo zuinig!

En daarmee zijn de mogelijkheden nog niet eens allemaal aan bod gekomen. Heb je een idee opgepakt om je slaapkamer te verlichten met leds, maar je weet niet goed hoe? Neem dan contact met ons op voor advies over slaapkamer verlichting!