Filter ledstrips Filter ledstrips

Complete sets TV ledstrip

Maak je kijkervaring compleet en geef je huiskamer een extra dimensie door gebruik van TV ledstrip

  • Geheel complete sets TV ledstrip
  • Nieuwe dimensie TV kijken en gamen
  • ledstrip geschikt voor meest standaard afmeting beeldschermen
  • Degelijke bevestiging middels bijgeleverde montagebeugels
  • Intenser kijkgenot, eenvoudig sfeervol

TV kijken anders belicht

Installeer een wit of RGB TV ledstrip achter TV. De TV ledstrip kan rondom de achterkant van zowel het volledige scherm of een gedeelte ervan geplaatst worden. Praktisch voor bijna alle standaard formaten televisies en beeldschermen is de TV ledstrip geschikt, tot een maximale omtrek van 3 meter.
Met de bijgeleverde controller blijf je eindeloos variëren in lichtintensiteit, programma's en kleuren. Zo kun je de TV ledstrip instellen op langzaam vervagen, bijvoorbeeld als je een romatnische film aan het kijken. Wil je de actie en sensatie meer belichten, dan stel je de TV ledstrip af op een sneller ritme. Niet alleen beleef je het kijken van films of tv programma's meer intens, maar ook het spelen van games krijgt een geheel nieuwe betekenis door de ledstrip achter TV!

Het belang van verlichting achter TV

Led verlichting achter TV geeft je een ultiem kijkgenot doordat je ogen meer gefocussed raken op het beeld en kleuren intenser overkomen. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat verlichting achter TV kan helpen tegen vermoeide ogen bij tv kijken, zonder dat er extra licht in je ogen schijnt. De TV led strip zorgt ervoor dat je ogen niet steeds moet wisselen tussen het licht van de televisie en de vaak relatief donkere omgeving. Onbewust zal de indirecte TV verlichting ervoor zorgen dat de beelden van het scherm een extra dimensie krijgen.

Eenvoudige montage

De installatie van de complete set voor verlichting achter TV is eenvoudig door de plug&play stekkers op de producten. De complete TV ledstrip plak je vast met de dubbelzijdige tape die al op de ledstrip zit. Je maakt de hoeken van de TV ledstrip vast met de beugels. Daarna plug je de stekkers in elkaar en heb je prachtige indirecte verlichting achter TV die amibilight waardig is.
De ledstrip achter TV is elke 10cm op maat te knippen. Met de bijgeleverde bocht connectors maak je eenvoudig de hoeken in de led strip. Goede verlichting en binnen een paar tellen klaar. Geheel plug & play!

Tip: Meet je TV na om zeker te weten welke lengte TV led strip je nodig hebt.

 

We kunnen uw bekeken producten naar u mailen, dan kunt u ze later weer eenvoudig terug vinden!