LED adapter 12Volt - 96Watt

Led strips stekker adapter 12V en 96Watt. Hoge kwaliteit stekker adapter en kan direct in het stopcontact worden gestoken. Wordt geleverd met netsnoer van ongeveer 1 meter lang. Het 12V snoer aan de adapter is ongeveer 1 meter lang en is voorzien van onze standaard DC stekker.

29.95
80104 + 80109
 

Hoge kwaliteit stekker adapter voor 12V ledstrips. Een compacte adapter voor de meeste ledstrip projecten en kan goed weggwerkt worden onder in / onder kasten, bank en bureau. De led adapter is CE gekeurd en je hebt 2 jaar garantie. 

Aan het snoer van de adapter zit een 5,5 x 2,1mm DC stekker. Deze past plug & play op veel ledstrips, dimmers en RGB controllers.

Welk vermogen (Wattage) led voeding heb je nodig?
Wat is het verschil tussen een led voeding, driver en een trafo?
Wat is een ledvoeding?
Waarom is de led voeding gestabiliseerd?
Is deze ledvoeding dimbaar?

Garantie

Garantie:
2 jaar

LED voeding specificaties

Soort voeding:
Stekker adapter
Ingang spanning:
220Volt
Uitgang spanning:
12Volt DC
Maximale belasting:
96Watt (8A)
Minimale belasting:
Geen minimale belasting
Arbeids factor:
0.85
Efficientie:
85%
Lengte snoer ingang:
1 meter
Lengte snoer uitgang:
1 meter met DC plug (plug&play)
Netsnoer meegeleverd:
Netsnoer meegeleverd
Automatische herstart:
Ja
Kortsluitbeveiliging:
Ja
Overbelasting beveiliging:
Ja
Thermisch beveiligd:
Ja
Veiligheidsklasse:
Klasse 2
IP beschermingsklasse:
IP20 (niet waterdicht)
Afmetingen:
170 x 48 x 25mm
Een hele prima voeding die gewoon doet wat ie moet doen. Krachtig en betrouwbaar. Je zou zeggen, niet zo bijzonder om de moeite te nemen voor een review. Dus wel, heb namelijk bij een andere gekocht, met volgens de beschrijving hetzelfde vermogen, en deze bleek niet geschikt voor wat ze beloven, en dus mijn led verlichting verpest. Na een mailing met V-led hebben zij mij ervan overtuigd wel te weten wat ze verkopen en niet te goochelen met cijfertjes.
Schrijf een beoordeling

Waterdicht is waterdicht? Niet helemaal. Hier zijn een aantal zogenaamde gradaties in. Ze varieren van IP20 tot IP68. Lees welke gradatie betekend en maak een goed geinfomeerde beslissing.

 

Voor de meeste LED strips is een 12V of 24V LED voeding of adapter nodig? Maar welke, en wat betekent 12W, 24Wof 36W? En wat betekent 12Volt of 24Volt. Lees hier hoe je de juiste led adapter voeding kiest voor je led strips.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing