Nieuwe webwinkel, nieuwe look en meer!


Nieuwe website

We gaan de website compleet vernieuwen! Maar dat niet alleen, we zijn ook het assortiment flink aan het uitbreiden. Ook vinden we het belangrijk dat je in eenvoudige stappen je bestelling kunt plaatsen, waar je dat maar wilt. Dit is straks mogelijk vanaf je PC, tablet of mobiel! We krijgen een blog zodat we je beter op de hoogte kunnen houden van alle nieuwe ontwikkelingen in de LED-wereld. Om er voor te zorgen dat je jouw favoriete producten makkelijker kunt vinden, hebben we de categorieen structuur verbeterd. De nieuwe zoekfunctie die we aan de website hebben toegevoegd, vergemakkelijkt het zoeken naar een product.

 

Goed bereid kost even tijd

Doordat de webshop een vernieuwing ondergaat zijn er een aantal opties en menu's veranderd ten opzichte van wat je eerder van ons gewend was. Daarnaast staan sommige producten nog niet online en hebben een aantal categorieen nog geen producten. Hier wordt zo snel mogelijk aan gewerkt!

2015 wordt jouw jaar!

We zijn nog op volle kracht bezig met de vernieuwing en we krijgen al veel goede reacties. We hopen de nieuwe shop in het begin van het nieuwe jaar 2015 aan je te kunnen presenteren. Uiteraard krijg je hier bericht van. Heb je jezelf niet ingeschreven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om automatisch onze berichten, kortingen en acties te ontvangen.

Om het nieuwe jaar helemaal goed te beginnen, zullen zowel onze vaste klanten als nieuwe abonnees een korting ontvangen bij de lancering van onze nieuwe shop!

 

Als je door de verbouwing van de shop ledstrips zoekt of andere accessoires en je kan ze niet vinden.... Laat het ons weten op: info@ledstripxpert.nl

 

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot snel in het nieuwe jaar!

 

P.S. Mocht je tips hebben voor onze nieuwe shop, laat het ons weten!

 

 

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Reageer
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing