BLOG CATEGORIEEN BLOG CATEGORIEEN

Meld je aan Meld je aan

Nieuws

RGB verlichting en dimbare warm wit ledstrip verlichting sets met batterij zijn bij ons vernieuwd. Overal ledstrips toepassen is nu mogelijk. Wat kunnen deze ledstrips nu eigenlijk.

Televisie kijken doen we in Nederland graag en vaak. Met de komst van digitale TV en de mogelijkheid tot het online streamen en terugkijken van programma’s, worden we op onze wenken bediend. Er gaat niets boven het kijken van films of favoriete series vanaf een groot scherm.
Met LED achtergrondverlichting voor uw TV of flatscreen doet u daar nog een schepje bovenop: uw kijkbeleving wordt intenser en levendiger, en de beeldkwaliteit wordt sterk verbeterd.

Nieuwsgierig geworden hoe u dat zelf kunt realiseren met uw televisie? Hieronder leest u hoe u in een paar verrassend eenvoudige stappen uw TV of flatscreen verandert tot een eyecatcher voor instant kijkplezier!

LedstripXpert heeft alles om in de stemming te komen voor Valentijnsdag. Kijk hier hoe je deze Valentijnsdag nog kunt zorgen voor een beetje extra romantiek met korting op slaapkamer verlichting!

€5,- korting voor iedereen die dit weekend op weg gaat naar hun vakantiebestemming; bereid je goed voor op een lange zit....

Zwarte Zaterdag staat voor de deur...

Of als thuisblijver, geniet van extra kleur in je interieur!

Net op vakantie geweest? Last gehad van een jetlag? Je zult niet de enige zijn!

We zijn onze webshop aan het vernieuwen zodat we je beter van dienst kunnen zijn en je makkelijker kunnen ondersteunen met een keuze voor jouw ledstrips.
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing