Over LEDstripXpert.nl

De 'over ons - de LestripXpert(s)' pagina. Waar je kunt lezen wie we zijn, waar we voor staan, waarom we de dingen doen die we doen. Tamelijk cliché misschien (want iedereen doet toch vooral de dingen vanuit een passie en met hart voor de zaak?) maar hoe dan ook proberen we ook hier weer een beetje dat verschil te maken in de led-wereld.

Wat we in ieder geval niet zijn; de bekende dozenschuivers die mee willen liften op de ontwikkelingen in de led-wereld. Wat dan wel? We kunnen hier met mooie kreten gooien ("passie", "roeping", "goedkoopste", "grootste", "beste", etc)
Misschien wordt dat duidelijk als we even terug gaan in de tijd, waar het allemaal begon;

2008 November. Het idee is gestart vanuit onze eigen verbazing over wat ledverlichting voortaan kan, buiten het standaard "vieze blauwe licht". Rondneuzen, de opties uitpluizen en het zaadje voor het starten van een webshop is geplant.

2009 Augustus. Vivid Innovation, met onder zijn hoede LedstripXpert is geboren. En zoals dat met een nieuwe leven komt; de toewijding om er iets 'anders dan anders' van te maken. Een webshop die de onzin en het nutteloze weghaalt en enkel focust op dat waar het om gaat; degelijke ledverlichting, eerlijke en heldere informatie, alles voor de doe-het-zelver, de professional en de nieuwkomer op het gebied van led-verlichting.

2010 Februari. Na wat vallen en opstaan hebben we een aantal betrouwbare leveranciers gevonden. (Waarvan we nu jaren later nog altijd gebruik van maken) Erg belangrijk, want vele leveranciers willen je "ja" verkopen, maar je komt pas later achter problemen. Niet voor niets dat we zowat alle producten eerst uittestten en nameten. 2 jaar garantie is dan een ware belofte die nagekomen kan worden.

2012 September. Een verhuizing in fysieke zin (het magazijn barstte uit zijn voegen) en digitale zin (de webshop had een update nodig) waren onontbeerlijk. Het aanbod in producten is vergroot, de optieproducten uitgebreid en flexibele toepasbaar binnen complete sets. Complete sets met toch alle opties om aan de specifieke wensen van onze klanten tegemoet te komen.

2013 Mei. Om het gebruiksgemak te vergroten, is de webshop wederom aangepast. Nu zodanig dat onafhankelijk van winkelen op je computer, laptop, tablet of telefoon, je altijd een overzichtelijke winkel treft; responsive webshop. Langere producten (2-meter lengtes profielen) zijn nu ook mogelijk, als één van de eersten in Nederland en België.

2014 Februari. Een duidelijke stormloop in de led-wereld is merkbaar, met een komen en gaan van aanbieders. De neiging is groot om mee te gaan in een populistische werkwijze, ware het niet dat we van vele klanten het bericht krijgen blij zijn eindelijk de info, adviezen en producten te ontvangen waar ze naar op zoek zijn. Dat maakt dat we doorgaan met waar we mee bezig zijn.

2015 Augustus. Een nieuwe verhuizing is nodig. Samen met een partner wordt de opslag en verzending geregeld, zodat we alle tijd kunnen besteden aan de ontwikkeling van de webshop en uitbreiden van de producten. Alle tijd om de persoonlijke aandacht te geven voor adviezen en informatie over ledverlichting.

2017 Januari. Een nieuw jaar en tijd voor een nieuw uiterlijk. Frisser, overzichtelijk en de mogelijkheid voor onze zakelijke klanten om makkelijker te bestellen. Ook onze verzending buiten de Nederlandse/Belgische/Duitse grenzen is uitgebreid.


Genoeg over ons. We horen graag over jou als klant. Wat zijn je vragen, met welke project ben je bezig en waar kunnen we je mee helpen op het gebied van ledverlichting?

Neem contact met ons op via info@ledstripxpert.nl of kijk op onze Facebookpagina 

 

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing