RGB LED strip op batterij met afstandsbediening - 2 meter

55.95
Batterij met 85Wh Batterij met 240Wh
RGB LED strip op batterij met afstandsbediening - 2 meter Extra 85Watt batterij Extra 240Watt batterij
 

Plaats je RGB ledstrip nu op elke denkbare plaats met deze accu ledstrip set. Maak in de (voor)tent of in de caravan eenvoudig en snel kleurenverlichting. De led strip is letterlijk overal toe te passen omdat deze op een lichtgewicht accu werkt. De compacte led verlichting set op accu kan gebruikt worden als hoofdverlichting maar zeker ook als sfeerverlichting een goede keuze. Aangezien de accu zeer lang mee gaat, met een batterijduur van de accu oplopende tot meerdere uren, ben je niet meer beperkt tot een stroombron om je ledstrip te laten branden. 

De RGB ledstrip geeft met zijn krachtige leds een sfeervol licht met hoge lichtopbrengst. De bijgeleverde draadloze controller geeft de mogelijkheid om een gewenste kleur te kiezen, de strip dimmen of speciale lichtprogrammas te selecteren. Je kan de verlichting aan en uit zetten met de afstandsbediening en met de schakelaar die op de accu zit. De geheugenfucntie zorgt ervoor dat na opnieuw inschakelen de ledstrip op de laatst gekozen kleur en instelling inschakelt.

Hoe te bestellen

 1. Kies de capaciteit batterij -  Standaard leveren we de set met de 85Watt batterij. Wil je extra capaciteit, de 240Watt batterij gaat ruim 3x zo lang mee.
 2. Kies een extra batterij - Wil je extra lang licht? Overweeg dan een extra batterij. Deze kan je eenvoudig met de stekkers doorkoppelen.

 

De beste eigenschappen van de LED strip set

 • Overal toe te passen
 • Complete set volledig Plug & Play
 • Lithium Ion accu met ingebouwde schakelaar
 • Compact formaat en licht gewicht
 • Krachtige multicolor RGB leds
 • RF afstandsbediening


Deze complete ledstrip op accu set bestaat uit

 • 1x RGB led strip van 2 meter met 60 leds
 • 1x RGB draadloze controller met afstandsbediening
 • Lithium Ion batterij met 85Wh of 240Wh
 • Bijbehorende batterijlader
 • Optionele extra batterij

 

 

 

Garantie

Garantie:
3 jaar op spots (6 maanden op accu)

Led strip specificaties

Vermogen:
7,2Watt per meter
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
5050 SMD
Deelbaar:
10cm
Verbinden:
10cm met 4 polige stekker (plug & play)
Lengte:
2 meter
Led strip breedte:
10mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Meerdere setjes gebruikt om sculpturen uit te lichten. De strip gaat er lang op mee, heb wel de tip ter harte genomen om niet volledig te ontladen. Heb de set nu al enige maanden en nog altijd goed werkend.
En ook belangrijk; makkelijk te plaatsen met de pluggen, dus niet nodig om te solderen of de fout in te gaan met draden verkeerd aansluiten.
TOP!
Voor niet al te veel geld heb je een prima set op accu van compact formaat. Inderdaad zo makkelijk aan te sluiten als ze beweren. Eerst dacht ik dat hij niet laadde, maar je moet hem al ladend wel het knopje "aan" zetten. Even contact gehad met de webshop, en al snel geholpen.
Leuk setje om cadeau te doen; helemaal compleet en ook ideaal voor een elektra-analfabeet :)
Ondanks de feestdagen drukte heb ik alles tijdig binnen gekregen!
Schrijf een beoordeling

RGB verlichting en dimbare warm wit ledstrip verlichting sets met batterij zijn bij ons vernieuwd. Overal ledstrips toepassen is nu mogelijk. Wat kunnen deze ledstrips nu eigenlijk.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing