Filter ledstrips Filter ledstrips

RGB ledstrip

Ontdek hoe jouw huis extra kleur kan krijgen met gebruik van RGB ledstrip

  • Passende kleuren voor elk interieur
  • Compact en krachtig ineen
  • Maak miljoenen kleuren met de RGB led strip controller
  • Losse RGB led strip of complete sets

Losse RGB led strips of complete sets

Met de RGB ledstrip haal je een uiterst veelzijdige ledstrip in huis. De mogelijkheid om wel een miljoen verschillende kleuren te maken en te kiezen uit controllers met meerdere lichtprogramma's zorgt in elke gelegenheid voor de juiste ambiance. Kies een passende kleur voor elke inrichting en gelegenheid.

De RGB ledstrip kun je op rol bestellen in 1 tot 5 meter lengtes. Om de RGB ledstrip te laten werken, bestel je er een passende voeding en kleurencontroller bij. Je kunt ook kiezen voor het gemak van een complete set met keuze uit verschillende lengtes en afstandsbediening. Wil je een langere lengte RGB ledstrip aan elkaar koppelen, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden. De RGB ledstrip sets zijn reuze handig en direct gebruiksklaar; de RGB ledstrip, voeding en controller hoeven slechts op elkaar aangesloten te worden.

Ongeacht de keuze voor set of losse RGB strip, elke RGB ledstrip is naar wens op maat te knippen, eenvoudig met een keukenschaar.

Is de RGB led strip ook dimbaar?

Alle RGB ledstrips zijn te dimmen met onze kleuren 12V dimmers en controllers. Geheel traploos, zonder trillen of storen steeds de juiste lichtintensiteit instellen. De plug&play stekkers maken het aansluiten tot een kinderspel. De controller is nodig om je RGB led strip aan en uit te schakelen, dimmen en in een programma modus te zetten. Zonder een RGB controller kun je de kleuren ledstrip niet gebruiken.
De uitgebreide controllers geven je naast schakelen, ook de mogelijkheid om speelse, romantische en hippe lichtprogramma's te kiezen. Alle kleuren zijn mengbaar en zo krijg je precies de kleur die je wil en kan je eindeloos varieren.

Wil je voor extra uitgebreide opties gaan, bestel dan een afstandsbediening met Wi-fi en bluetooth functies bij je RGB ledstrip.

Keuze uit 2 soorten RGB led strip

Aangezien bij elke toepassing een andere lichtintensiteit wenselijk kan zijn, is er binnen de RGB ledstrips nog de keuzemogelijkheid voor 30 leds per meter of 60 leds per meter, waarbij de laatste vanzelfsprekend een dubbele lichtopbrengst heeft. De high power RGB ledstrips worden vaak gebruikt voor verlichting van grotere oppervlaktes, reclame doeleiden en in de horeca voor bijvoorbeeld aanlichten van een bar of naambord. Hoe dan ook blijft het verbruik van een RGB ledstrip beperkt tot respectievelijk 7,2 en 14,4 watt per meter.


Tip: Gebruik RGB ledstrips eens als verrassende eyecatcher in je boekenkast of vitrine
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing