Filter ledstrips Filter ledstrips

RGB ledstrips

Met onze RGB ledstrips heb je de mogelijkheid om alle kleuren te vormen die je maar wilt! Dankzij een controller of afstandsbediening met meerdere lichtprogramma's naar keuze kan je wel een miljoen verschillende kleuren maken zodat je bij elke gelegenheid de nodige sfeer en ambiance kan creëren. Kies een passende kleur voor elke inrichting en festiviteit!

Daarnaast hebben we ook waterdichte RGB ledstrips die je in de tuin kan gebruiken rondom het tuinhuis, op je teras of rond je zwembad. Op die manier kan je extra genieten van een hapje en een drankje op een heerlijke (zomer)avond met je vrienden en familie. 

Voordelen:

 • Passende kleuren voor elk interieur
 • Compact en krachtig ineen
 • Maak miljoenen kleuren met de RGB led strip controller
 • Losse RGB led strip of complete sets
 • Ook om buiten te gebruiken dankzij waterdichte RGB ledstrips

Waarom kopen bij de ledstrip Xpert?

 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelige prijzen
 • Al meer dan 10 jaar ervaring
 • Advies op maat
 • Kennis van verlichting en elektriciteit
 • Makkelijk en eenvoudig te bestellen

Gebruik RGB multicolor strips

De RGB multicolor ledstrips kunnen zowel gebruikt worden in de woonkamer voor een sfeervolle avond, als in de keuken, slaapkamer of badkamer. Met de juiste controller die je er eenvoudig kan bij bestellen, heb je de mogelijkheid om alle kleuren te maken die je maar wilt, waar je maar wilt! Onze RGB ledstrips zijn voorzien van een dubbelzijdige kleefband die je makkelijk en snel kan opplakken, bijvoorbeeld op je keukenkasten om de nodige sfeer te creëren tijdens je maaltijd, achter de TV voor een intenser kijkgenot of aan het hoofd- of voeteinde van je bed. Je kan er alle kanten mee uit!

Daarnaast hebben we ook RGB multicolor led strips voor buiten! Deze zijn volledig waterdicht en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op je balkon of terras om je avond met vrienden en familie nog gezelliger te maken.

Losse RGB led strips

Met de RGB ledstrip haal je een uiterst veelzijdige ledstrip in huis. De mogelijkheid om wel een miljoen verschillende kleuren te maken en te kiezen uit controllers met meerdere lichtprogramma's, zorgt in elke gelegenheid voor de juiste ambiance! Kies een passende kleur voor elke inrichting en gelegenheid.

Bij de RGB multicolor ledstrip heb je keuze tuit een rol van 1 t.e.m. 5 meter. De lengte kan je eenvoudig en snel kiezen in het optiemenu tijdens het bestellen van de strip. 

Om de kleuren van de RGB ledstrip in te stellen, kan je er een controller naar keuze en een passende voedingsadapter bij bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit een adapter van 12 V/24 V of een batterij. Daarnaast kan je de strips ook dimmen om bijvoorbeeld nog meer te kunnen genieten van je filmavond of familiediner! Onze dimmers vind je hier.

Wil je verschillende RGB ledstrip aan elkaar koppelen om hem langer te maken, neem dan even contact met ons op via het contactformulier zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste adapter? Hier vind je alle informatie over onze adapters en welke je nodig hebt bij welke toepassing.

RGB multicolor ledstrip sets

Naast onze losse RGB ledstrips hebben we ook volledige, kant-en-klare RGB ledstrip sets die wij voor u al hebben samengesteld! De RGB multicolor sets bevatten alles wat je nodig hebt (een RGB multicolor strip met lengte naar keuze, een dimmer naar keuze, een voedingsadapter en bijhorende accessoires) om snel en eenvoudig de nodige sfeer te creëren waar je maar wilt! Van je woonkamer, tot in je keuken en van je caravan tot in je bureau! Bovendien zijn onze sets makkelijk te installeren dankzij de plug & play!

Is de RGB led strip dimbaar?

Alle RGB ledstrips zijn te dimmen met onze multicolor dimmers en controllers. Ze zijn volledig traploos en zonder trillen of storen kan jedaarnaast eenvoudig en snel de juiste lichtintensiteit instellen. De controller is nodig om je RGB led strip aan en uit te schakelen en de dimmer wordt gebruikt voor het lichtprogramma te kiezen. Zonder een RGB controller kun je de kleuren ledstrip niet gebruiken.
Daarnaast geven de uitgebreide controllers niet alleen de mogelijkheid om te schakelen, maar ook om speelse, romantische en hippe lichtprogramma's te kiezen. Alle kleuren zijn mengbaar; zo krijg je precies de kleur die je wilt en kan je eindeloos variëren! Dankzij de plug & play stekkers gebeurt de aansluiting snel en simpel.

Wil je nog meer uitgebreide opties kunnen kiezen? Kies dan voor een afstandsbediening met Wi-fi en bluetooth-functie bij het bestellen van de RGB strip.

Keuze uit 3 soorten RGB led strip

Aangezien er bij elke toepassing een andere lichtintensiteit mogelijk is, is er binnen de RGB ledstrips nog de keuzemogelijkheid tussen een strip van 30 leds per meter, een strip van 60 leds per meter of een strip met 120 leds per meter, waarbij de laatste vanzelfsprekend een dubbele lichtopbrengst heeft. De high power RGB ledstrips worden vaak gebruikt voor het verlichten van grote oppervlaktes, in de reclamewereld of in de horeca voor bijvoorbeeld het aanlichten van een bar of naambord. Hoe dan ook; het verbruik van een RGB ledstrip blijft beperkt tot 7,2 en 14,4 Watt per meter.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing