Bespaar 14%

Prijs elders: 57.80
49.95
U bespaart: €7.85 (14%)
+

Deze verlichting set is speciaal voor een 1-persoons bed waarbij je verlichting automatisch aan gaat bij beweging. Bijvoorbeeld als je uit bed stapt of als je aan komt lopen. De verlichting gaat ook weer automatisch uit als de sensor na een bepaalde tijd geen beweging meer waarneemt. De lichtbundel is zacht aan de ogen en geeft ruim voldoende licht om je goed te kunnen orienteren in de slaapkamer. Geef je slaapkamer net dat beetje extra persoonlijke touch en veiligheid met onze slaapkamer verlichting. 


Bij bestelling ontvang je het volgende:

  • 1x 2 meter led strips warm wit 
  • 1x bewegingsmelder opbouw 
  • 1x led adapter 12Volt
  • 5x montage beugels (om de draden netjes weg te werken)

 

Lichtkleur:
Warm wit

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8W/m
Aantal LEDs:
60 leds/m
Kleur PCB:
Wit
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
2 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Mooi setje voor rondom het bed wat automatisch het licht laat aangaan voor beweging. Ik was even sceptisch over de werking van de sensor of deze wel goed genoeg zou aan gaan op bewgeing zonder er bijna tegen aan te hoeven staan. Maar hij werkt perfect en zonder haperen. Inderdaad bij uit bed stappen of richting het bed lopen, en de leds gaan aan.
Een erg originele slaapkamerverlichting in plaats van een standaard lamp. Onze oudste slaapt pas sinds kort in een 'echt' bed zoals hij dat noemt, en toch best spannend ook al wil hij dat niet toegeven misschien. Een alternatief gezocht en gevonden voor het nachtlampje waar hij vanaf wilde, nu zijn jongere zusje een nachtlampje heeft, vindt hij dat te baby-achtig. De set geeft zijn kamer direct een stoere uitstraling, hij is erg trots op het automatisch licht wat aan gaat, en is stiekem vooral blij dat hij in het donker niet meer op zoek hoeft naar de schakelaar. En wij zijn ook geholpen, want we worden niet meer wakker geroepen als hij niet zelf het licht durft aan te doen.
Geweldige oplossing voor onder de bedden van onze kinderen. Ze hebben altijd al een nachtlichtje aan, maar als ze nu snachts uit bed stappen, hoeven ze niet meer zo bang te zijn van het donker. Leuke set, ook om cadeau te doen of te krijgen :)
Schrijf een beoordeling

Vergelijkbare producten Vergelijkbare producten