Bespaar 14%

Prijs elders: 57.80
49.95
U bespaart: €7.85 (14%)
+

Wanneer uw kind uit bed stapt gaat het licht onder het bed (30seconden) automatisch aan. Uw kind gaat naar het toilet en wanneer deze weer terug komt gaat het licht weer 30seconden aan. Uw kind gaat weer slapen en het licht gaat automatisch uit. Het is eenvoudigweg gewoon handig.

Ook als je als ouder even komt kijken bij je kind. Het licht gaat automatisch aan, en omdat deze onder het bed zit zal het licht niet direct in de ogen schijnen. Ook zal je zelf niet over speelgoed vallen mocht dat nog op de grond liggen.

Extra warme verlichting

Het is niet prettig als het licht schel aan de ogen is. Andere bedverlichting sets worden uitgevoerd met een koud wit licht. Buitenom dat dit je nachtrust kan beinvloeden is het niet prettig aan de ogen.

Om deze reden hebben we onze warmste ledstrips van 2400K in de set toegevoegd. Deze warme lichtkleur is prettig aan de ogen en niet fel. 

Zonder zorgen

Als ouder weet je maar al te goed hoe vaak een kind snachts wakker wordt, en hoe akelig hij het dan vind om alleen in het donker zijn weg naar het toilet of naar jullie slaapkamer te moeten vinden. Gedempte, zachte en indirecte verlichting is dan de oplossing. De slaapkamer verlichting set voor ledikant en kinderbedden geven een mooi strijklicht onder het bed, voldoende voor je kind om zich kunnen te orienteren. En daarbij weet je kind ook zeker dat er geen monsters meer onder het bed zitten, want die houden niet van licht!

Volledig automatisch

Het licht gaat automatisch aan als de sensor beweging waarneemt. Dit betekent dat als je kind uit bed stapt, het licht vanzelf aan gaat. Je kind kan zelfstandig, zonder bang te zijn naar het toilet lopen. Het licht gaat vanzelf na 15seconden weer uit. Bij terugkomst gaat het licht opnieuw aan en kan je kind weer in bed stappen. Na een aantal seconden gaat het licht weer uit en kan er weer lekker verder geslapen worden. 

Als je als ouder op het roepen van je kind, zijn kamer binnenloopt en je komt in het bereik van de sensor, dan springt de verlichting rondom het bed ook vanzelf aan. Je vindt makkelijk je weg naar het ledikant van je kind, zonder over rondslingerend speelgoed te vallen. 

De set is net zo eenvoudig in gebruik als dat hij werkt. Hij wordt compleet geleverd en is plug&play aan te sluiten. Simpelweg de plakstrip van de ledstrip verwijderen, opplakken onder het bed, de sensor opplakken en de stekkers in elkaar steken. 

Bij bestelling ontvang je het volgende:

  • 1x 2 meter led strips warm wit 
  • 1x bewegingsmelder opbouw 
  • 1x led adapter 12Volt
  • 5x montage beugels (om de draden netjes weg te werken)

 

Lichtkleur:
Warm wit

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8W/m
Aantal LEDs:
60 leds/m
Kleur PCB:
Wit
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
2 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Heel fijne verlichting; springt vanzelf aan als ik binnen loop en door het zachte licht wat niet in het gezicht van onze jongste schijnt, ook nog eens fijn voor je kindje.
Zeker een aanrader voor elke kinderkamer!
Schrijf een beoordeling

Vergelijkbare producten Vergelijkbare producten