Touch afstandsbediening - 16 miljoen kleuren - RF

Prijs elders: 49.95
34.95
U bespaart: €15.00 (30%)
40210
 


De nieuwste radiografische RGB Touch controller. Met deze RGB controller heb je geen RGBW led strips meer nodig. Je maakt namelijk met een paar drukken op de knop de lichtkleuren warm wit, koud wit, pastel kleuren en elke kleur die er tussenin zit. De meest uitgebreide controller die verkrijgbaar is. Met de 16,7 miljoen kleuren heb jij altijd de lichtkleur die jij hebben wil! En elke gekozen kleur kan jij geheel traploos dimmen.

 

Kleuren of warm wit instellen op de controller

Met het touch kleurwiel kunt u direct uit 64 kleuren kiezen. Waar vooreen de kleuren niet meer waren te veranderen kunt nu de kleur saturatie verlagen. Dit betekend dat als u de kleur oranje kiest en daarna de saturatie verlaagt, er de kleur warm wit overblijft. Daarna kunt nu nog deze (warm witte) kleur dimmen.

 

Radiografische signalen

Bij infrarode signalen dient de afstandsbediening de controller te "zien". De controller heeft dan een oogje waarbij je de afstandsbediening op richt. Bij radiografisch is dit niet het geval. Omdat radiografische signalen door deuren en muren heen gaan kan je de controller geheel wegwerken. Dit geeft een groter bereik en meerdere voordelen. Je kan dus de controler geheel wegwerken in een kast of boven op het plafond plaatsen. Je hebt dan geen last van ontsierende bedrading.

 

Slaapfunctie

De touch controller maakt gebruik van radiografsiche signalen. Wanneer u de afstandsbediening pakt komt deze uit de standby stand, waarbij het ledje op de afstandsbediening oplicht. Je kiest je kleur/programma en dimt/ of stelt je de snelheid van het programma in. Wanneer je de afstandsbediening weer weg legt zal deze automatisch na 15 seconden in de slaapstand en gaan de batterijen extra lang mee.

 

Geheugenfuctie

Het is mogelijk om de gehele ledstrip in een keer uit te zetten met een normale wandschakelaar of schakelaar op afstandsbediening met domotica. De RGB controller heeft een geheugen functie en onthoudt de kleur of het programma. De RGB controller start dan weer op waarin deze is uitgezet. Dat is superhandig.

 

Wordt geleverd inclusief batterijen.

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Aansluitspanning:
12V & 24V
Maximaal vermogen bij 12V:
144Watt
Maximaal vermogen bij 24V:
288Watt
Kleurmogelijkheden:
64.000 kleuren & 3 kleuren progamma's
Geheugenfuntie:
Ja
Afstandsbediening afmetingen:
120 x 52 x 26mm
Afstandsbediening communicatie:
radiografisch
Maximaal bereik afstandsbediening:
+/- 30 meter
Afmetingen module:
85 x 65 x 25mm
Dit is echt een super controller. De vorige RGB LED set die we hadden kon alleen maar 16 kleuren maken. Deze kan zoveel kleuren maken als je wilt! En zelfs warm wit. Gelukkig wordt er een Nederlandse handleiding bij geleverd. Zonder hadden we het niet geweten.

Bedankt voor de service.
Luxe is hij zeker. Onwijs veel kleuren opties, en de geheugenfunctie is ook erg handig. De a.b is makkelijk te combineren met de RGBledstrips van ledstipXpert.
Zoals altijd, ook deze keer alles heel netjes geleverd gehad.
Gewoon een hele mooie bediening, ligt lekker in de hand en zonder veel moeite in te stellen. Vooral de geheugenfunctie is handig, zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te stellen.
LedstripXpert heeft ook de goede adviezen gegeven voor rest van bestelling zodat het volledig op onze wensen aansloot.
Eenvoud maar toch veel opties. Eenvoudig aansluiten, en eenvoudig te bedienen. De toetsen werken direct als je ze aanraakt. 64.000 kleuren klinkt overdreven veel, maar het lijkt echt zo te zijn! En stiekem is het gewoon leuk om zoveel opties te hebben, en dat in een modern vormgegeven houder; het oog wil ook wat.
Schrijf een beoordeling

Handleiding (RGB-controller-Touch-64000-kleuren.pdf, 102 Kb) [Download]

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing