Touch afstandsbediening - RF

Uitloopmodel op = op

 

Prijs elders: 29.95
19.95
U bespaart: €10.00 (33%)
40209
 

De goedkopere variant RGB contrller van de "LUXE" uitvoering. Deze RGB controller ziet eruit als de "luxe" RGB controller maar kan iets minder kleuren maken. En met iets minder kleuren bedoelen we simpelweg dat deze controller gelijk staat aan de andere die je online vindt. De controller werkt met RF signalen en kan geheel uit het zicht weggewerkt worden. 

 

Radiografische signalen

Bij infrarode signalen dient de afstandsbediening de controller te "zien". De controller heeft dan een oogje waarbij je de afstandsbediening op richt. Bij radiografisch is dit niet het geval. Omdat radiografische signalen door deuren en muren heen gaan kan je de controller geheel wegwerken. Dit geeft een groter bereik en meerdere voordelen. Je kan dus de controler geheel wegwerken in een kast of boven op het plafond plaatsen. Je hebt dan geen last van ontsierende bedrading.

 

Slaapfunctie

De touch controller maakt gebruik van radiografsiche signalen. Wanneer u de afstandsbediening pakt komt deze uit de standby stand, waarbij het ledje op de afstandsbediening oplicht. Je kiest je kleur/programma en dimt/ of stelt je de snelheid van het programma in. Wanneer je de afstandsbediening weer weg legt zal deze automatisch na 15 seconden in de slaapstand en gaan de batterijen extra lang mee.

 

Geheugenfuctie

Het is mogelijk om de gehele ledstrip in een keer uit te zetten met een normale wandschakelaar of schakelaar op afstandsbediening met domotica. De RGB controller heeft een geheugen functie en onthoudt de kleur of het programma. De RGB controller start dan weer op waarin deze is uitgezet. Dat is superhandig.

 

Wordt geleverd exclusief batterijen. De afstandbediening heeft 3x AAA mini penlite batterijen nodig.

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Aansluitspanning:
12V & 24V
Maximaal vermogen bij 12V:
144Watt
Maximaal vermogen bij 24V:
288Watt
Kleurmogelijkheden:
64 kleuren & 4 kleuren programma's
Geheugenfuntie:
Ja
Afstandsbediening communicatie:
radiografisch
Maximaal bereik afstandsbediening:
+/- 30 meter
Heel handige afstandsbediening. Misschien niet zo "deluxe" als de andere op de webshop, maar voor ons meer dan uitgebeid. Vooral de standby modus en geheugenmodus is ideaal zodat je niet steeds uit alle verschillende kleuren de juiste hoeft te zoeken.
Het is zoals aangegeven ook inderdaad simpel aan te sluiten op de voeding en strips die ze aanbieden. Ik weet niet of ze zomaar lekker werken als je ze combineert met aankopen van elders. In ieder geval vind ik de kwaliteit en prijs erg goed hier, zonde om verder te shoppen.
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing