Filter ledstrips Filter ledstrips

Ledstrip warm wit

Warm witte ledstrips dienen ook echt warm wit te zijn. Geen blauw licht en precies de tint die bij uw sfeer hoort. Daarom hebben we warm witte ledstrips in 3 tinten. Hoe warmer de kleur hoe lager het nummer.

  • Het meest warm wit is 2400K, deze is echt voor gezelligheid en als je absoluut warm wit licht wil.
  • Gloeilamp warm wit is 2700K, deze kies je voor functioneel licht met een warme tint.
  • Iets frisser warm wit is 3000K, nog steeds warm wit en is voor functioneel licht zoals badkamer of keuken. 

 

  • TIP! Gebruik de filters om eenvoudig naar warm wit ledstrips te zoeken te zoeken.
  • TIP! Gebruik 240 of 300 leds per meter voor 1 lijn licht in al onze led profielen.

 

Bekijk ons assortiment koud wit led strip. Heeft u vragen horen we ze graag.

 

Warm wit in verschillende tinten 2400K / 2700K / 3000K

Hoe warm wil je de lichtkleur hebben? Allereerst heb je de mogelijkheid om meerdere tinten warm wit lichtkleur te kiezen. Er zit dus altijd een variant bij die precies past bij jouw toepassing.

  • 2400K warm wit ledstrip is de meest warm witte ledstrip in ons assortiment. Een favoriet voor gebruik in elk interieur waar je de gezelligheid en warmte wilt benadrukken zoals je slaapkamer of verwerkt in de koof van de huiskamer.
  • 2700K warm wit ledstrip wordt gebruikt als uitstekende mogelijkheid om zowel sfeer als hoofdverlichting samen te brengen in één ledstrip. Denk eens aan gebruik van led strips in de keuken voor werkbladverlichting die tegelijkertijd gebruikt kan worden voor de juiste ambiance in gedimde stand tijdens een etentje.
  • 3000K warm wit ledstrip combineert warme lichtkleur en krachtig licht, ideaal als je gezellig en functioneel licht nodig hebt. De lichtkleur is iets frisser dan van een gloeilamp. Wie zegt dat functioneel licht niet gezellig kan zijn?

Hoofdverlichting en sfeerverlichting

Onze warm witte ledstrips kunnen worden geleverd in verschillende aantallen leds per meter. Van 60 leds per meter tot maar liefst 300 leds per meter. De 60 leds variant geeft voldoende licht voor goede sfeerverlichting. Alle ledstrips boven de 120 leds per meter zijn high power. Dit betekend dat ze zeer veel licht geven en adviseren we om een dimmer te gebruiken. In combinatie met een dimmer kunnen high power led strips ook goed gebruiken als sfeer en accentverlichting. Vooral in kleinere lengtes en subtiel uit het zicht aangebracht in koven of achter meubilair komt de ledstrip warm wit goed tot zijn recht.

Bij gebruik van 120 leds per meter of meer adviseren we om deze te gebruiken met een led profiel.

Zijn de warm witte ledstrips dimbaar?

Al onze ledstrips zijn dimbaar. Hiervoor gebruiken we zogenaamde ledstrip dimmers. En dit kan op verschillende manieren. Klik op de volgende link voor meer informatie over ledstrip dimmers.

Hoge kwaliteit

Op onze ledstrips zit een minimale garantie van 2 jaar. Mocht er iets gebeuren met de warm wit ledstrips in deze tijd heb je altijd garantie.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing